Szaftos pletyka járta körbe pillanatok alatt Hollywoodot, a hírek szerint Madonna ismét egy nála sokkal fiatalabb pasira vetette ki a hálóját, aki nem mellesleg világsztár. 

Madonna lehet a nagy ő a fiatal sztárnak?

Madonna táncosaitól indult a pletyka, hogy az énekesnő és Maluma között elindult valami, és a munkakapcsolat új fordulatot vett, mostanra inkább privátban töltenek együtt amennyi időt csak tudnak. 

Az énekesek a 2018-as MTVA Video Music Award-on találkoztak, és ugyan akkor nem történt semmi, most, a viszontlátásnál ez már nem mondható el. A backstage-ben mozgók szerint, Madonna és Maluma között lehetetlen nem észrevenni a szikrákat. Azt beszélik, állandóan ölelgetik egymást, és a próbákon kívül is sok időt töltenek együtt. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MALUMA (@maluma) által megosztott bejegyzés

Nem titkolják, mi van közöttük

Volt, hogy a táncosok inkább eljöttek a közelükből, mert úgy érezték, hogy zavarnak. Nem titkolóznak, nyíltan bújnak egymáshoz, ha éppen azt kívánják. 

A flört a közös próbákon kezdődött, a hétvégét pedig már együtt töltötték New York-ban. A környezetük szerint lehetetlen nem észrevenni, hogy nem csupán barátok. A hírek szerint a turné dél-amerikai helyszínein is mindketten fellépnek majd, nem akarják elengendi egymást. 

Az énekesnő a privát Instagram-fiókján rendszeresen posztol is Malumáról. 

Volt, hogy puszilgatta és ölelgette a táncosok előtt. Nagyon meghittnek tűnt a viszonyuk. Aztán ezt fel is töltötte az Instára. 

via