Egy fiatal lány teljesen kétségbesett az köveőten, hogy a srác, akivel csak pár alkalommal, egész pontosan hétszer randizott, magára tetováltatta a teljes nevét. A lány nem érti a dolgot, mint mondja alig ismeri a még a pasit. 

Szerelmi vallomás

Amikor először kezdesz randizni valakivel, az tök izgis, hiszen megismersz valakit, ha pedig szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor borítékolható a folytatás, sőt az sem kizárt, valami több bontakozik majd ki a dologból. Az első néhány randi alkalmával azonban még tényleg csak az ismerkedési fázisban vagytok, éppen ezért volt teljességgel érthetetlen Emília számára az, amikor a srác hét randi után magára tetováltatta a nevét. Ez nagyon megrémítette a lányt, hiszen még alig ismerték egymást, abban sem volt biztos, hogy ennek a kapcsolatnak lehet jövője, a srác meg egyszer csak elé állt a kész tényekkel, a kész tetkóval, meg a név mellett virító piros szívecskével. A pasi részéről ez nyilván egy szerelmi vallomás volt, azonban...

Beparázott 

...Emília szó szerint beparázott, pláne azért, mert nem hisz az ilyen közös tetkós húzásokban, hiszen sosem lehet tudni, hogyan alakul egy kapcsolat, egy tetoválás eltüntetése meg lássuk be elég macerás dolog. Szóval saját bevallása szerint most nem igazán tudja, mi tévő legyen, a helyzetet ráadásul tovább nehezíti, hogy hivatalosan még ki sem mondták, együtt vannak. Szóval Emília most úgy érzi patt helyzetbe került. Nem meri dobni a srácot, mert egy ilyen gesztus után hogyan? Viszont egy kicsit fél is, mert attól tart a fiúnál valami nem egészen stimmel. Nos, te mit tennél a helyében? Hogy reagálnál egy hasonló szituban? 

Szavazás