Egyre több tetoválással kapcsolatos horrosztorit lehet olvasni a neten. Akadnak olyanok, akiket a minta akasztott ki, míg mások a kivitelezést találták borzalmasnak. Most újabb rémtörténet kering, amit az ananász tetkó okoz. 

Sokan szabadulnának az ananász tetoválásuktól

Az ananász tetoválás mostanában kifejezetten népszerű, vannak olyanok, akik fejjel leféle varratják magukra. Így járt a tetkók egyik szerelmese is, Brittany, aki először a TikTokon mutatta meg, hogy milyen mintát sikerült beújítania. De az öröme nem tartott sokáig, mivel rádöbbent, hogy milyen titkos jelentése van a tetoválásnak.

Brittany Lewin nem is gondolt a tetkó jelentése, csak azt látta, hogy mennyire édes a minta az alkarján. Nem is tudta, hogy gyümölcsös mintájának komoly jelentése van, miután megtudta valósággal elborzadt. A lány elmesélte, hogy miután elkészült a tetkó, büszkén mutatta meg a barátainak, mire az egyik rákérdezett, ő pedig boldogan válaszolta, hogy valóban ananászt tetováltatott magára, méghozzá fejjel lefelé. 

A barátja elárulta, hogy ennek titkos jelentése van, így a lány beírta a Google-ba, és megdöbbent, amikor megtudta, hogy valójában mit tetováltatott magára. A fejjel leféle fordított ananász a swingerek titkos jelzése, ezzel mutatják meg, hogy készek más embereket bevenni a kapcsolatba. 

Az ananászokat titkos módszerként használják a swingerek, hogy azonosítsák egymást. Ha azt látod, hogy valaki fejjel lefelé fordított ananászjelvényt vagy kitűzőt visel, az azt jelenti, hogy aktívan keres partnert. - Az ananász felkérésnek tekinthető, hogy csatlakozzon egy swingerpartihoz.

Mások is magukra tetováltatták 

Brittany videója szinte futótűzként terjed a TikTokon, így sok olyan ember rátalált már, akinek szintén ananász van a testére tetoválva. A legtöbben elborzadtak, mivel fogalmuk sem volt arról, hogy valójában milyen titkos jelentése van a mintának.

MI?!? Van egy nagy ananásztetoválásom, ami látszik… Fogalmam sem volt!

– írta egy lány kommentbe, majd hozzátette, hogy lehet megválik a mintától. 

Minden rólad látott videóban eszembe jutott ez

– árulta el egy netező, ő ismerte a minta titkos jelentését. A videó alá nagyon sok hozzászólás érkezett, az ananász tetkóval rendelkező emberek egy része pedig eldöntötte, biztosan megválnak a mintától. 


Via