Ha szívügyekről van szó, garantált, hogy sok bonyodalom várható. Minden csillagjegy szülötte másképp közelíti meg ezeket a problémákat, így nem is meglepő, hogy nem egyformán sikeres a szerelmi életük.

De van köztük néhány, akitől érdemes tanulni, mert ha igazán szerelmesek, ők tényleg soha nem adják fel.

3 csillagjegy, aki a legkitartóbb, ha szerelemről van szó

Kos

A Kos olyan, akár egy szenvedélyes úttörő. Ez nem is meglepő, mert uralkodó bolygója a Mars, ami a szenvedélyt és a magabiztosságot biztosítja, a Kos pedig bátran fejest ugrik a szerelembe. Nem fél a kezdeményezéstől, és imád hódítani: meg kell hagyni neki ezt a privilégiumot. Bátran kimutatja az érzéseit, és nem hagy kétséget afelől, ha komolyan érdeklődik valaki iránt.

Oroszlán

A magabiztosság szobrát róla lehet mintázni. Született vezető, aki képességeit a szerelemben is kamatoztatja. Nem tart a visszautasítástól, és imádja a flörtöt és a vele járó izgalmakat. Büszke, de szenvedélyes, és ha valakinek sikerül felkeltenie az érdeklődését, akkor azt nem engedi el, amíg el nem éri a célját. Hűséges, és ha egyszer elköteleződött, akkor a végsőkig kitart a választottja mellett.

horoszkop-cosmopolitan.hu
Forrás: Getty Images

Skorpió

A szenvedély megtestesítője. Uralkodó bolygója a Plútó, így nem óvatoskodik, ha szerelemről van szó, az érzelmi kockázattal nem számol. Mély kapcsolatra vágyik, ezért nem riad vissza a párkapcsolati nehézségek megoldásától sem: tisztában van vele, hogy ebbe is komoly energiát kell fektetni. Bátran szembenéz az érzéseivel és elszántan küzd azért, hogy harmonikus szerelmi életet alakítson ki. Párját mindenáron védelmezi, és segíti abban, hogy kiteljesedjen az élet minden területén.