A hétvégi horoszkóp szerint a szinglik életébe beköszönthet a szerelem, a párban élők újra egymásba szeretnek a napokban. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Nyugodtan lehetsz néha önző, kedves Kos. Lehet az, amit te szeretnél a napokban - vagy a jövőre vonatkozóan -, és merj bátran kérni a pasidtól! Még akkor is, ha nem romantikus programra vágysz, hanem arra, hogy egyedül legyél. Mindeközben a szinglik egész hétvégén élvezhetik a forró flörtölést.

Bika

A következő napok a legnagyobb meghittségben és szerelemben telnek. Romantikus élményekben nem lesz hiány. Szerelmes andalgás, gyertyafényes vacsora, párás szeretkezés. Nagyon jól alakulnak a dolgok köztetek! Az egyedülállók is örülhetnek, mert lesz kivel ismerkedniük a neten.

Ikrek

Egyre bensőségesebb a kapcsolatod az imádottaddal. Főleg azért, mert mindent megbeszéltek, ugyanis tudod, hogy a kommunikáció a kulcsa a kapcsolat sikerének. Egy borozgatós lelkizős este új szintre emelheti a kapcsolatotokat. A szingli Ikrek pedig legyenek bátrak, és ha van valaki, aki tetszik nekik, hívják randira!

Rák

Mostanában kissé elhanyagoltad a pasidat, és ezt te is tudod. Most viszont készen állsz változtatni ezen. A hétvégét a romantikának szenteled, és nem bánod meg, mert feledhetetlen élményekben lesz részetek. A szingliket összehozza a sors egy régi ismerősükkel, és azt tapasztalhatják: vonzódni kezdenek felé.

Oroszlán

Mostanában lefoglal a pénzszerzés vagy a karrier. A szerelmed nagyon megértő, de azért vágyik arra, hogy a hétvégén minőségi időt töltsetek együtt. Engedd magad elcsábítani, és romantikázzatok! Az egyedülállók most tökéletesen boldogok egyedül is, és élvezik a szabadságot, ahogy a könnyed flörtöket is.

Szűz

Megbántott a pasid? Ahelyett, hogy magadban tartanád és duzzognál, inkább rendezzétek el a dolgot, különben egész hétvégén feszült lesz a hangulat. Ha viszont túl vagy egy szakításon, végre képes leszel elengedni az exedet, a haragot és a gyógyulás útjára lépsz. Egyesek pedig megismerkednek valakivel, aki szupergyorsan elfeledteti az exet!

Mérleg

A hétvége a szerelem és romantika jegyében telik, és rengeteg pozitív visszacsatolást kapsz. Szingliként mágnesként tapadnak rád a férfiak és bókesővel árasztanak el. A párban élők pedig a szerelmüktől kapnak elismerést, csodálatot, sőt, a következő napokban istennőnek érezhetik magukat a pasijuk mellett.

Skorpió

Szingliként most a munka a te nagy szerelmed, és tökéletesen boldog, illetve elégedett vagy. Párban élőként pedig izgalmakkal teli napok várnak rátok, mert sok új élménnyel lesztek gazdagabbak Mr. Biggel. Ha esetleg az utóbbi időben gondjaitok voltak, azok most végre elkezdenek megoldódni.

Nyilas

A hétvégén az egyik barátoddal elmosódhatnak a határvonalak, és az is lehet: átlépitek azt a bizonyos a határt. Csak utána meg ne bánjátok! A párban élők romantikus és fülledt napok elé néznek, és talán még soha nem találták annyira kielégítőnek a kapcsolatukat, mint amennyire mostanában fogják.

Bak

Nagyon sokat hajtasz a pénzért, és a sikerért, így hajlamos vagy a háttérbe szorítani a magánéletedet. Pedig van valaki a környezetedben, aki szívesen megismerkedne veled közelebbről is! A párban élő Bakoknak meg ügyelniük kellene arra, hogy több minőségi időt töltsenek a pasijukkal.

Vízöntő

Egy tévhit szerint az asztrológia egyik leghidegebb jegye vagy, ami egyszerűen nem igaz. Csak egyszerűen nem éred be akárkivel, és válogatós vagy, ám ezt be is vallod. De végre valahára most találkozhatsz valakivel, aki minden igényednek megfelel. A párban élők viszont elbizonytalanodnak a saját érzéseiket illetően.

Halak

Nehezedre esik elfogadni, de nézz szembe az igazsággal: beleszerettél egy barátodba. A párban élők viszont úgy döntenek - különösen, ha ahol magányosak vagy viharosan alakul a kapcsolat -, hogy megadják maguknak azt a szeretetet, amire vágynak, és nem várnak többet a pasijukra.