A horoszkópban lévő csillagjegyed nemcsak életutadról, a jövődről és a szerelmi kapcsolataidról, hanem a személyiségedről is rengeteg mindent elárul: az alapvető tulajdonságaid mellett például azokra a tévhitekre is rámutathat veled kapcsolatban, melyeket az legtöbbször teljesen félreértenek rólad az emberek! 

Kos

A legnagyobb tévhit rólad: ész nélkül mész előre

A horoszkóp első jegyeként igazi vezető egyéniség vagy, aki bátran vág neki a legdurvább dolgoknak is. De ez nem azt jelenti, hogy esztelenül veted bele magad mindenbe, sőt! Igazi útmutató vagy, aki példát akar statuálni másoknak, ezt pedig nem kockáztatnád azzal, hogy gondolkodás nélkül belemennél minden hülyeségbe.

Bika

A legnagyobb tévhit rólad: túl lusta vagy

A komfortzónádon kívül nehezen mozdulsz ki, inkább hatszor végiggondolod a dolgokat, mielőtt cselekedni kezdenél, ezt pedig sokan azonosítják azzal, hogy lusta vagy és nem is akarsz semmit sem csinálni. Holott ez nincs így, egyszerűen csak a ~lassan járj, tovább érsz~ elvet követed az életed minden területén.

Ikrek

A legnagyobb tévhit rólad: nagyon felületes vagy

Hamar elunod magad, ha várakozni kell, ahogyan a rutinszerű dolgokat, a szokásokat sem neked találták ki. Sokan ezért azt hiszik rólad, hogy felületes vagy egyáltalán nem is érdekelnek bizonyos dolgok, pedig nálad szinte nincs is kíváncsibb csillagjegy: csak több dologra tudsz egyszerre koncentrálni!

Rák

A legnagyobb tévhit rólad: mentálisan sebezhető vagy

Legendás érzékenységgel rendelkezel, minden nagyon szíven üt, ami érzelmes, ezért a legtöbb ember azt gondolja rólad, hogy lelkileg gyenge, mentálisan pedig nagyon sebezhető vagy. Pedig ez nincs így: nagy elköteleződéssel és meggyőződéssel vagy minden iránt, amit szeretsz, ami nem utal gyenge jellemre!

Oroszlán

A legnagyobb tévhit rólad: túlságosan önző vagy

Szeretsz a középpontban lenni, élvezed a csillogást és a külsőddel is sokat törődsz: mások szemében gyakran önzőnek tűnhet a viselkedésed, holott csak igényes vagy önmagadra és nagy társasági lény vagy. Legbelül éhezel a szeretetre, amiért bármit megtennél, ezért abszolút nem vagy önző személyiség.

Szűz

A legnagyobb tévhit rólad: prűd vagy

Nem szeretsz fókuszban lenni, inkább a háttérből szemléled az eseményeket, néha kicsit távolságtartó is vagy. Ezt a viselkedést sokan értelmezik úgy prűd vagy és nem tudod magadat jól érezni, sem elengedni magad. Pedig egyszerűen csak intellektuális és zárkózott a személyiséged és egyedül is remekül szórakozol.

Mérleg

A legnagyobb tévhit rólad: nagyon felületes vagy

Rengeteget foglalkozol azzal, milyennek látnak mások és az általad tökéletes(nek hitt) képet próbálod mutatni magadról az emberek felé. Ez sokszor lerí rólad, sokan pedig felületesnek hisznek, pedig egyszerűen csak sokat törődsz másokkal és a saját magad elképzelései mellett nagyon adsz mások véleményére is!

Skorpió

A legnagyobb tévhit rólad: nem lehet benned megbízni

Nagyon intuitív személyiség van, kicsit szélsőséges is vagy: van úgy, hogy egyik pillanatban ezt gondolod, aztán a  belső hangod mást súg és egyből meggondolod magad. Ez sokak szemében bizalmatlanságot szül és kevesen bíznak meg benned igazán, pedig a szeretteidért mindenedet képes vagy feláldozni! 

Nyilas

A legnagyobb tévhit rólad: nem tudsz elköteleződni

Kalandvágyó vagy, csak úgy gyűjtöd magadba az új tapasztalásokat: nem tusz egy helyben maradni túl sokáig, különben boldogtalan leszel. Állandó pezsgésed miatt azt hiszik rólad, nem tudsz sokáig egy kapcsolatban maradni, holott csak arról van szó, hogy csakis az igazi mellett akarsz megállapodni.

Bak

A legnagyobb tévhit rólad: unalmas és egysíkú  vagy

Az egyik legkomolyabb csillagjegy vagy: az önszabályozás, a fegyelem és a gyakorlatiasság az elsőszámű tulajdonságaid közé tartozik, ez pedig mások szemében gyakran tűnik unalmasnak. Pedig állandóan új célokat fogalmazol meg magadnak és rendkívül ambiciózus vagy, szóval távol állsz az unalmastól!

Vízöntő

A legnagyobb tévhit rólad: érzelmileg elérhetetlen vagy

Mindennél többre értékeled a függetlenségedet és az önálló kreativitásodat, gyakran fordulsz befelé azért, hogy a céljaidra összpontosíthass, az érzelmeidet pedig nehezen fejezed ki. Ettől azonban még nem leszel érzelmileg elérhetetlen! Sőt, igazából ki vagy rájuk éhezve, csak sajna elég sok falat húzol magad köré.

Halak

A legnagyobb tévhit rólad: naiv vagy

Álmodozó, spirituális személyiség vagy, néha túlságosan is optimista, hajlamos vagy a legjobbat feltételezni másokról. Mindent beleadsz a szerelembe és az általad fontosnak vélt ügyekbe, azonban  abszolőt nem vagy naiv! Ösztönösen megérzed, ha valami nem stimmel, ám a konfliktus helyett inkább a kivárásra játszol.

Via