Minden csillagjegynek különleges szerepe van a horoszkópban, ezért nem meglepő, hogy más erősségekkel, gyengeségekkel és tulajdonságokkal vannak felruházva. Kevesen képesek arra, hogy objektíven ítéljék meg önmagukat, ezért az asztrológusok most elárulták, hogy milyen személyiségjegyek illenek a legjobban az egyes csillagjegyekhez! 

Kos

Mint az asztrológia első Tűz jegye, szereted magadat mindig a lehető legjobb és legfontosabb pozícióban érezni. Merész vagy, vakmerő, ambiciózus és bátor, ám a viselkedésedet mások néha önzőnek tartják. 

Bika

Föld jegyűként elsősorban a nyugodtság és a gyakorlatiasság jellemez téged, ezért mások gyakran kérik ki a véleményedet és hallgatnak a tanácsaidra. Higgadtan és átgondolt fejjel hozol döntéseket, ami miatt az egyik legmegbízhatóbb csillagjegy vagy!

Ikrek

Pozitív és nyitott személyiség vagy, aki imád a társaság és a bulik középpontjában lenni. Szinte mindent kipróbálsz egyszer, bevállalósságod és kíváncsiságod pedig igen népszerűvé tesz mások szemében! 

Rák

Hatalmas empátiával rendelkezel, kedves Rák: az empátiád és a szuper beleérző-képességed miatt pedig szinte mindenkivel ki tudsz jönni jól. Néha túlságosan is érzelmes és lelkizős vagy, ami azért rossz, mert a negatív emlékeken is túl sokat merengsz.

Oroszlán

Nem bírod elviselni, ha más népszerűbb nálad, kedves Oroszlán. Feltűnősséged, szenvedélyességed és a nagy önbizalmad nem ismer határokat, ezért gyakran leszel féltékény másokra, ha éppen nem rád vetül a reflektorfény.

Szűz

Logikus, maximalista és praktikus személyiségként mindig valamilyen szisztematikusságot követsz az életedben. Nem szereted, ha dolgok össze vannak kuszálva, a rendre és a fegyelemre törekszel. Rendszerezettséged irigylésre méltó!

Mérleg

Az életed minden területén törekszel a rendezettségre kedves Mérleg, ezért az egyik legkiegyensúlyozottabb és legharmonikusabb személyiség vagy. Ügyesen egyensúlyozol a dolgok között, bár néha kicsit döntésképtelen vagy.

Skorpió

Önálló elképzéléseid vannak arról, hogyan működik a világ, ezért a hobbijaidat és az érdeklődési köreidet nagy szenvedélyességgel űzöd. Titokzatos személyiségedet mások számára nehéz kiismerni, pedig valójában nagyon sérülékeny vagy.

Nyilas 

A horoszkóp legkalandosabb csillagjegye vagy, kedves Nyilas, aki mindig egy új feladaton, úticélon vagy projekten gondolkodik. Életörömöd és pozitivitásod mindenki irigyli, magabiztos vagy és bármilyen helyzetben is vagy, szerencsésnek tartod magad. 

Bak

Minden helyzetben átgondolt és komoly vagy, megfontoltságod és logikusságod pedig mindig a kitűzött céljaidhoz vezetnek. Sokat foglalkozol az anyagi biztonsággal, ezért keveset költekezel, fontos számodra a gyakorlatiasság és a tervezhetőség.

Vízöntő

Mindig egy újabb ötleten töröd a fejed, kedves Vízöntő! Rendkívül kreatív és innovatív vagy, ezért gyakran alkotsz új dolgokat. Sokat gondolsz a jövődre is, nyughatatlan természeted pedig csakis az egyedi gondolkodásmódodnak köszönheted! 

Halak

Mások kényelmét és boldogságát gyakran a sajátod elé helyzeted: empátiád és kedvességed nem ismer határokat, sokszor vagy a társaságokban önfeláldozó. Hiszle a spirituális dolgokban, ezért a sokszor hagyod, hogy az intuíciód és az ösztöneid vezéreljenek.

Via