2023. július 23-án veszi kezdetét az Oroszlán hava és augusztus 22-én ér véget. Ez idő alatt számíthatsz arra, hogy berobban az életedbe a szerelem, komolyra fordulnak a dolgok a pasiddal, és igazi istennőként fogsz tündökölni. De ha egyike vagy az alábbi 3 csillagjegynek, akkor bőven lesz miből pénzelni a bulikat és az utazásokat!

Oroszlán

Boldog születésnapi szezont Oroszlán! A következő hetekben úgy fogsz ragyogni, mint egy gyémánt, de nemcsak a pasikat, hanem a lehetőségeket is vonzani fogod  magadhoz. Az univerzum sorra kínálja neked az alkalmakat, amikor pénzhez juthatsz, ezért érdemes figyelned a jelekre! Most akár nyeremény útján is könnyűpénz ütheti a markodat, és nézz a lábad elé az utcán, mert potyalóvét sodorhat feléd a szél. Ha mindez nem lenne elég, a barátaid, szeretteid is rendkívül nagylelkű ajándékokkal halmoznak majd el.

Skorpió

Talán még csak az asztalra sem kell csapnod, anélkül is megkapod az előléptetést vagy a fizetésemelést, kedves Skorpió. Minden korábbi erőfeszítésed elnyeri méltó jutalmát. Ha influenszerkedéssel vagy befektetésekkel foglalkozol, váratlanul dőlni kezdhet hozzád a pénz. Sőt, a barátaid, ismerőseid révén olyan üzleti ajánlatokat kapsz, amikkel rövid időn belül megnövelheted a bevételeidet. A következő hetekben szinte mindenhonnan árad feléd a zsozsó.

Bak

Egy kicsit aggódsz a pénzügyi helyzeted miatt, Bak? Ne tedd, mert hamarosan megoldódnak az anyagi gondjaid. Remélhetőleg nem pont öröklés - inkább nyeremény útján -, de egy nagyobb összeghez juthatsz, aminek segítségével búcsút inthetsz az anyagi problémáknak. Bye-bye szűkölködés, helló jólét! De még az is lehet, hogy felajánljanak neked egy olyan munkalehetőséget, ami finoman szólva is zsíros fizetéssel járna. Arra sem árt felkészülnöd: néhány rokonod sorba állhat, hogy részesüljön a jó szerencsédből!