Régóta tetszik egy pasi, de nem tudod, hogyan hódíthatnád meg? A pasi csillagjegyének ismeretével könnyen rájöhetsz arra, hogyan nyerheted el a szívét!  Az asztrológusok most abba avatnak be, hogyan keltheted fel a Halak csillagjegyű pasik érdeklődését és hódíthatod meg őket úgy, hogy 100%-ig beléd is szeressenek! 

Milyen ember a Halak csillagjegyű pasi?

A Halak pasik nagyon érzékenyek és halkszavúak, a szívükön viselik a hozzájuk közel állók sorsát, család- és barátcentrikusak. Fontosnak tartják a szeretteik véleményét, bármit feláldoznak értük, ezért sokszor el is engedik azokat a kapcsolatokat, amiket a családjuk nem hagy jóvá. Áldozatkészségük nem ismer határokat: sajnos naivak, ezért sokszor hazudnak nekik, átvágják őket. Ha szinglik, valószínűleg csalódtak a női nemben. Ennek ellenére hisznek az örök szerelemben és a lelki társuk megtalálásában! 

Így hódíthatod meg a Halak csillagjegyű pasikat!

1. Legyél vele őszinte!

Az őszinteségnél nincs fontosabb a Halak csillagjegyű pasiknak, ezért nem érdemes játszadozni velük: mondd el neki az érzéseidet, imádni fog érte! 

2. Mutasd ki az érzelmeidet!

A Halak csillagjegyű pasik számára nagyon fontos az elkötelezettség és a bizalom, ezért ha biztos vagy abban, hogy ő kell neked, mutasd ki az érzelmeidet és ne szégyenlősködj!

3. Dícsérd!

A Halak pasik nem szeretnek a középpontban lenni, inkább csendes szemlélők, ezért nagyon értékelik, ha néha észreveszi valaki a jó tulajdonságaikat, amikre bókokat, dícséreteket kapnak.

4. Adj neki teret!

Kicsit befelé forduló személyiségek, ezért néha hagyni kell őket, hogy elvonulhassanak és a saját gondoltaikba mélyedhessenek. Ez szükséges nekik a feltöltődéshez, ne foszd meg a személyes terüktől! 

5. Beszélgessetek, sokat!

A Halak pasik nagyon érzelmesek, tele vannak gondolatokkal, ezért szuper beszélgetéseitek lesznek. Arra is figyelj, hogy ő is tudjon beszélni, mert imádni kiönteni a szívét a szeretteinek!

6. Flörtölj vele!

A Halak férfiak csendesek, de nagyon bírják az optimista, vidám csajokat, ezért érdemes megmutatni nekik a flörtölős énedet és szexi utalásokat tenni neki erre-arra. Imádni fogják!

7. Ne panaszkodj!

A Halak pasik a negativizmust ösztönösen kizárják az életükből, mert stresszesek lesznek tőle: nagyon a szívükre vesznek mindent, ezért ez nem is csoda. Varázsold el egy kis varázsporral, ne traktáld felesleges dolgokkal, panaszokkal! 

8. Vedd kezedbe az irányítást!

Elég döntésképtelen személyiségek, kell nekik a bátorítás, ezért ne csodálkozz, ha tanácstalanok a randis helyszíneket illetően. Segíts neki, bátorítsd vagy vedd a kezedbe az irányítást, meg lesz könnyebbülve! 

9. Jótékonykodj!

A Halak pasik nagyon a szívükön viselik a rászorulók sorsát, ezért nem lenne meglepő, ha a kiszemelt Halak pasid is rendszeresen adakozna vagy jótékonykodna. Keressetek egy közös jótékony alapítványt, akiknek együtt segíthettek!

10. Add önmagad! 

Végül, de nem utolsósorban: add önmagad! A Halak pasik könnyen átlátnak a nőkön, rájönnek, ha valaki megjátssza magát, ezért ha önmagában véve sem passzoltok, sanszos, hogy előbb-utóbb amúgy is szakítás lenne a vége. Ne játszadozz, ne hitegess, csak egyenesen, őszintén, bevállalóson, sok érzelemmel, pozitív töltettel és flörttel hódítsd meg a kiszemelt Halak pasit! 

Via