Úgy érzed, kicsit eltávolodtatok a pasiddal? Akkor jöjjön 3 olyan tipp, amivel újra beléd szerethet!

Szervezz egy különleges programot

Oké, a randiszervezés a szokásjog alapján a pasik feladata/kiváltsága a legtöbb esetben, de ez nem jelenti azt, hogy néha ne viszonozhatnád az időt és az energiát te is újabb és újabb programok kitalálásával. Vidd el a kedvenc filmjére, lepd meg egy kis kirándulással és utazással, menjetek egy olyan múzeumba, bárba, élményre, ami elsősorban az ő érdeklődési körét öleli fel. 

Időt a barátokkal

Már a kapcsolat elejétől jó ha figyeltek arra, hogy ne marjátok el egymás mellől a barátokat. Ne tegyetek úgy, mintha csak ketten léteznétek, és csak az lenne fontos a mindennapokban, hogy áll épp a szerelmetek. Engedd el pár pasis estére, és lazulj egyet te is a csajokkal. A külön szerzett élmények megosztása zseniális témaalap, és a külön szerzett pozitív impulzusok is remekül hathatnak a szerelmetekre. 

Elég a toxikus féltékenykedésből

Ha a pasid okot ad rá, természetesen kérdezz rá, menj utána, derítsd ki az igazságot, hiszen ha tilosban jár, azt jobb tudni, és ennek tudatában dönteni. De tedd a szívedre a kezedet. Az elmúlt 10 féltékenységi összefeszülésből mennyi történt reális alappal? Ha ez a hobbid, és tényleg imádod a drama queen szerepet, hogy izgalmasak legyenek a mindennapok, tégy így, de számolj vele, hogy a pasiknál előbb-utóbb betelik a pohár.

via