Hónapok óta tetszik egy fiú, de kicsit megakadtatok az ismerkedési folyamatban? Akkor jöjjön 5 tipp, amivel talán kicsit gyorsabban belédszerethet.

Kérj tőle egy apró szívességet!

De tényleg aprót. Ne Harry Styles jegyeket egy vagyonért, csak valami apróságot. Ha ezt sikerrel teljesítik, akkor a szakértők szerint egy bizalmi kapocs alakulhat ki közöttetek, és pozitív érzéseket társít hozzád.

Közös érdeklődés

Nem kell, hogy minden bandát megszeress, csak mert ő imádja őket. Nem kell az sem, hogy mindig arról beszéljetek, neki mi tetszik, ő mit szeret. Ám ha van közös érdeklődési pont, irányítsd néha erre a beszélgetést. Nem mindig, nem erőszakosan, de szépen, finoman. 

beszélj a tökéletlenségeidről

Mondd el, mik a hibáid. Nem kell, hogy a legrosszabb embernek állítsd be magad, de mesélj néha kicsit arról is, hogy milyen nehézségek vannak jelen az életedben. Ne csak azt lássa, mennyire király minden, mutasd meg az érzékeny, sebezhető oldalad is. Értékelni fogja a bizalmad.

Viselj azonos színeket

Na nem kell minden nap matchy-matchybe nyomni, de ha megfigyeled a színeket amiket ő visel, akkor pár hasonlót válassz ki te is. A szakértők szerint ez egy különleges kapcsot hoz létre, hiszen azért viseli ezeket az árnyalatokat, mert szereti őket, így rajtad is tetszeni fog neki. 

Érintsd meg

Az apró érintések még mindig a vonzalom legszebb kifejezései közé tartoznak. Nevetés közben fogd meg egy pillanatra a vállát, szedj le egy hajszálat (jó, ez nem a legromibb, de mégis természetes lehetőség), vagy valamilyen okra hivatkozva érintsd meg a haját.

via