Örök tagadás, vagy gyors, és fájdalmas őszinteség? 5 nő elmondta, hogyan tudta meg, hogy megcsalják

Párhuzamos valóságok

Elkezdtem randevúzni egy sráccal, akit barátaim révén ismertem meg. Egyáltalán nem volt komoly a kapcsolat, de jónéhány hónapig tartott. Egyik este egy hozzám közeli bárban futottunk össze, ez már a szakításunk után volt. Akkor bemutatott a barátnőjének, én naiv pedig azt gondoltam, hogy csak utánam ismerkedtek meg. Kiderült, hogy már 3 éve együtt vannak, tehát párhuzamosan járt mindkettőnkkel. Kis idővel később a csaj is megtudta az igazságot, aki szakított vele, majd összehaverkodott velem. 

Goodbye

Egyik este szexeltünk a pasimmal, aki szinte ahogyan vége lett, azonnal azt mondta, hogy most visszamegy a barátnőjéhez. Először azt hittem, hogy csak viccel, hiszen jártunk, én voltam a barátnője, de kiderült, hogy totál komolyan gondolta. Soha többet nem láttam. 

LDR

Nyaralni voltam, amikor találkoztam egy pasival, akivel azonnal egymásba szerettünk. Mikor hazamentünk, azt követően is hónapokig minden nap beszélgettünk. Valahogy egy távkapcsolat lett az egészből. Egy nap feldobta nekem a hugát a Facebook, és tekintve, hogy a pasim nincs fent ezeken az oldalakon, megnéztem, a testvérénél találok-e valamit. Kiderült, hogy a srác nagyon is fent van csak éppen nekem kamu nevet adott meg. Kiderült, hogy már 5 éve van barátnője, és nem is abban a városban laknak, ahol mondta. 

Gyanús híváslista

A párommal megálltunk tankolni, amikor csörgött a telefonja. Egy női név volt az, ami miatt kíváncsi lettem. A híváslistában láttam, hogy naponta többször beszélnek. Lecsekkoltam a Facebook-on, és kiderült, hogy ez a lány a felesége, és gyerekeik is vannak. Tele volt az adatlapja családi fotókkal.

Lash, lash baby

Azt hittem, a pasimban megtaláltam az igazit, és örökké együtt leszünk. Egy nap azonban műszempillák voltak az éjjeli szekrényén. Próbálta beadni nekem, hogy az enyém, de én soha nem hordtam műszempillát, így csak még idegesebb lettem, hogy hazudik. Végül kiszedtem belőle, hogy a Tinderen szextalálkákat szervez. Később össze is jött a szempillás lánnyal, már tele van az adatlapja közös képekkel. Azokat a szálakat ezer közül is felismerem. 

via