Az október a nagy változások hónapja minden téren, a második felében pedig kifejezetten pozitívan alakul a csillagjegyek élete.

Ha már elkezdted törni a fejed, hogyan fogod beszerezni a karácsonyi ajándékokat, nézd meg, téged is érint-e az asztrológusok jóslata: néhányan hatalmas és váratlan összegekre számíthatnak!

3 csillagjegy, akinek nem lesz oka panaszra

Halak

Ez a hét a kockázatvállalásról és az új lehetőségek felfedezéséről szól. Talán nem érzed magad elég bátornak, de ne hagyd, hogy ez eltántorítson, mert utólag bánni fogod, amit elszalasztottál. Bízz az intuícióidban, mert ezek sikerre vezetnek majd, és pénzügyileg is megtérül a befektetett energiád.

Vízöntő

Készülj fel egy nagy kalandra, ami új távlatokat nyithat meg, elsősorban a munkádban, de talán más területeken is. Ha most kezdesz új hobbiba vagy munkába, biztos lehetsz benne, hogy hamarosan anyagi hasznod is származik ebből. Csak egyetlen dolgot kell szem előtt tartanod: ne hátrálj meg, ha jelentkeznek az első nehézségek.

Kos

Csodás időszaknak nézel elébe. A csillagok arra biztatnak, hogy vedd a kezedbe a sorsod irányítását. Ha sikerül egyensúlyba hoznod az életed minden területét, az nemcsak a párkapcsolatodat, hanem az anyagi helyzetedet is biztosabb alapokra helyezheti, ami hosszú távon is megnyugvást jelenthet.