Fogalmad sincs, hogyan flörtölj kiszemelt pasival? Az asztrológusok állítják: ha tudod a pasi csillagjegyét, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy hogyan és milyen módszerrel is hódíthatnád meg őt! Íme egy kis útmutató ahhoz, hogyan keltsd fel a Skorpió csillagjegyű pasik érdeklődését úgy, hogy közben ők is teljesen beléd szeressenek

Milyen ember a Skorpió csillagjegyű pasi?

A Skorpió pasik nagyon titokzatosak és robbanékonyak, sosem lehet tudni, mi a következő lépésük, mert nem tárják ki a világ elé a szívüket. Nehezen lehet meghódítani őket: meggondolatlan és komplikált természetük van, ezért nemcsak a személyiségüket, hanem még a gondolataikat is nehéz megérteni. Mindezek mellett szenvedélyesek és intenzívek, akik nagyra értékelik a hűséget és az odaadást. Ha érzed a Skorpió pasik érdeklődését, hagyd őket a vezető szerepben érvényesülni, imádni fogják

Így hódíthatod meg a Skorpió csillagjegyű pasikat!

1. Ne siettesd az ismerkedést!

A Skorpió pasik vadak, szeretik játszani az elérhetetlent, szóval ne hidd, hogy egyik pillanatról a másikra meghódíthatod egy ilyen pasinak a szívét! Sok türelem kell hozzájuk, de ha beléd szeretnek, istennőjük leszel! 

2. Készülj fel a hangulatváltozásokra! 

Egyik pillanatban még odáig van érted a Skorpió jegyű a pasi, a másikban pedig szinte nem is szól hozzád? Ez nem meglepő, mert robbanékony. Nehezen lehet kiigazodni rajtuk, érzelmi világukat ne is akard megérteni, csupán készülj fel a forró-hideg napokra!

3. Legyél kitartó és elszánt!

Ha komplikált és kiszámíthatatlan személyiségét elfogadod, akkor a Skorpiók odáig lesznek érted. Ez azért van, mert tudják, hogy kevesen viszonyulnak hozzájuk türelemmel és megértéssel, ezért ha kivársz rájuk, nagyot fogsz nőni a szemükben!

4. Értékeld nagyra a tetteit!

A Skorpiók nem nagy dumások, nem gyöngédek, ritkán vallják be az érzéseiket. Romantikára, szerenádra, szerelmes versikékre nem érdemes tőlük várni; a szenvedélyességüket ugyanis inkább tettekkel, mintsem szavakkal és gyengédséggel mutatják ki! 

5. Legyezd az egóját!

A Skorpiók imádnak másokhoz képest valamiben nagyon-nagyon jók és különlegesek lenni, ezért mindenképpen úgy dicsérd őket, ahogyan mást nem. Pl. Olyan jól csókolsz, ahogyan senki más!; Csak melletted érzem magam biztonságban stb.

6. Tanulj sokat!

A Skorpiók szeretik az okos, intellektuális nőket, valamint azokat a csajokat, akiknek nem megszokott érdeklődési körük van. Ha tehát van valami, amit imádsz csinálni a szabadidőben,  érdemes őt is belevonnod, mert sokkal érdekesebbnek fog találni! 

7. Beszélj vele kedvesen!

A Skorpió pasik titkon rettegnek attól, hogy megbánják őket és még misztikusabbnak, elérhetetlenebbnek kell lenniük másokkal, ezért figyelj arra, hogy mindig kedvesen szólj hozzá, sose szólítsd meg őt túl durván, akaratosan! 

8. Hagyd, hogy ő legyen a főnök!

Az a Skorpió, aki nem érzi magát nyeregben, nem boldog. Fontos, hogy a párkapcsolataiban is ő legyen az uralkodó fél, mert egy dinamikus csillagjegyről van szó, ezért nyugodtan add át neki a vezetést: ő ebben a szerepben érzi magát a legjobban!

9. Ne játszadozz vele! 

Akárcsak a Skorpió állat, a Skorpió csillagjegyek is nagyon veszélyesek tudnak lenni, ha játszadozol velük. Ha hazugságon vagy megcsaláson kapnak, nagyon makacsok. Nem ismerik a bocsánat szót, sőt, a legtöbben még bosszút is esküsznek! 

10. Ne próbáld megérteni!

Talán a legbölcsebb tanács a Skorpió csillagjegyű pasik meghódítására az, hogy ne próbáld őket megérteni: olyanok amilyenek, titokzatosságukat ne vedd el tőlük! Ha érzik, hogy kontrollálod őket, akkor azonnal dobbantanak, ami kb. egyenlő azzal, hogy soha többé nem fognak esélyt adni neked! 

Via