Akár hiszed, akár nem, de a pasik is tesztelik a csajokat, ráadásul olyan jól csinálják, hogy sokszor nekünk ez fel sem tűnik. Persze, ha jól belegondolsz, ez teljesen normális, hiszen mindenkinek megvannak a saját szabályai a szerelmi életére vonatkozóan, ha pedig valaki nagyon tetszik, akkor nyilván szeretnénk tudni, hogy a dolog működhet-e a másikkal. Szóval, igen a srácok is próbára tesznek téged, most meg is mutatjuk azt az 5 meglepő dolgot, amivel rendszerint tesztelnek. 

A féltékenység tesztelése 

A férfiak elsődlegesen azt szeretnék tudni, hogy a kiszemelt lány mennyire lesz féltékeny, ha ő a lány barátairól beszél. Biztos akar lenni benne ugyanis, hogy a zöld szemű szörny nem költözik be a kapcsolatba, szóval már nagyon az elején meg fogja említeni az életében részt vevő nőket. Sőt, lehet még arra is képes, hogy kicsit flörtöl valaki mással, tesztelve, hogy te erre mit lépsz. 

IQ teszt 

A tévhitekkel ellentétben a pasik igenis szeretik az értelmes nőket, sőt még tesztelni is szokták, mennyire intelligens a másik. Ahhoz, hogy felmérje mennyire vagy képben a világ dolgaival, szinte biztos, hogy megpróbál veled különféle témákról beszélgetni. Ennek pedig tényleg végtelenül egyszerű oka van: meg szeretne bizonyosodni róla, hogy intellektuálisan is egy szinten vagytok. 

A személyiséged feltérképezése 

A srácok a kiszemelt lányt minél jobban meg szeretnék ismerni, szóval mindenről, még a vásárlási szokásaidról is nagy eséllyel érdeklődni fog. Persze kérdezhetnéd, miért fontos ez. Nos, röviden, szeretné megismerni a személyiséged, hogy tudja, passzoltok-e egymáshoz. 

Ahogy az utolsó kapcsolatod véget ért 

Lehet, hogy ez furcsának hangozhat, de a pasik számára sokat elárul rólad, hogyan ért véget az előző kapcsolatod. Ha mondjuk kiderül, te voltál hűtlen, az nem túl szerencsés, az elriaszthatja a kiszemelted. Pedig, ha jól belegondolsz tök egyértelmű, hogy erre kíváncsiak, hiszen szeretnék tudni, mennyire bízhatnak majd meg benned hosszú távon. 

A távolságtartás teszt 

Ez nagyon bosszantó lehet, de a srácok szeretik bevetni az ismerkedési fázisban. Egész pontosan arról van szó, hogy eltűnnek néhány napra. Nem reagálnak az üzikre, nem veszik fel a telefont. Na, de miért csinálják ezt? Egyszerűen kíváncsiak arra, miként reagálsz egy ilyen helyzetben. Gyakorlatilag a függetlenséged szeretnék felmérni, hogy képes vagy-e egyedül is létezni és nem vagy-e kapcsolatfüggő. Durva, tudjuk, de viszont elképszetően sokat mondó. 

(via)