Sokan várják azt a varázslatos SZ betűs szót, de rengeteg pasi van, aki nem hajlandó, vagy egyszerűen nem szeretné kimondani azt, hogy szeretlek.

Szeret, nem szeret?

Pedig ez nem minden esetben jelenti azt, hogy nem így érez. Van, hogy egyszerűen csak más jelekkel érezteti, és az ő életében nincs akkora szerepe a szavaknak. Na de honnan tudhatod, hogy tényleg szeret ha nem mondja? Jöjjön három jel.

Prioritás

Mindig te vagy az első helyen. Jöhet a munka, a család, a barátok, a foci, egyszerűen mindig te kerülsz az első helyre. Mindig téged választ, és veled tölti a legtöbb idejét. Még olyan programokról is képes lemondani, amelyről tudod jól, hogy magától sosem tenné. Kivéve, ha te vagy a másik opció. 

Tisztelet

Ha hétköznapokban azt tapasztalod, hogy mindig szépen beszél rólad és veled, és tiszteletben tartja a határaidat, a vágyaidat, akkor szintén nincs kérdés. Még amikor összevesztek is nagyon korrektül áll hozzád, és soha nem lép át egy bizonyos határt? Nem véletlen, nagyon szeret téged, de ő inkább így mutatja ki, és nem mondja.

Védelem

Még akkor is, ha valójában nincs szükséged komoly védelemre, érzed azt, hogy gondoskodik rólad, és fontos számára biztonságod. Nemcsak testileg, de érzelmileg is tesz azért, hogy te a lehető legnyugodtabb lehess, és úgy érezd, hogy soha nem vagy egyedül. Ez, hogy ennyire kiáll melletted megmutatja, hogy nagyon szeret.