Bár rengeteg olyan pasi van, aki nem szívesen mutatja ki az érzéseit, vagy nem szívesen ad hangot annak, hogy mi játszódik le benne, ettől függetlenül sokszor könnyen észrevehető, hogy mit gondolnak. Ez a 3 dolog például gyakran azt jelzi, hogy már nem szeret, legalábbis nem úgy. 

Nem válaszol az üzeneteidre

Ez nem azt jelenti, hogy dolgozik, és nincs ideje írogatni. Sokkal inkább azt, hogy amíg eddig kezdeményező volt, továbblendített a beszélgetést, és tényleg úgy érezted, hogy neked szenteli a figyelmét, ez most már egyáltalán nem jellemző. Szinte csak te tartod életben a beszélgetést. Ilyenkor jobb ha elengeded, és nem erőlteted.

Nincs fizikai kontaktus

Egyre kevesebb az ölelés és a puszi, a szexről nem is beszélve. Amikor egy férfi már tervezi, hogy véget vet a kapcsolatnak, akkor hidd el, hogy ezekből is tudatosan visszavesz. Ne azt vedd alapul, amikor fáradt és kimerült, természetes, hogy olyankor nem érzi magában az erőt és a kedvet a romantikus gesztusokhoz, a testi érintéshez. De ha soha nem alkalmas neki, az nagyon árulkodó.

Nem keres

Mindig neked kell kezdeményezned, hogy találkozzatok? Mindig te hívod fel telefonon, te köszöntöd reggelente, te dobod be, hogy milyen közös programot csináljatok? Hagyd abba, és inkább húzd be a kéziféket. Ha tényleg szeret, akkor ráerősít majd, és kezdeményezőbb lesz, küzd érted. Ha hagyja, hogy ez elhaljon, akkor nem éri meg az erőfeszítést.

via