Ha egy pasi igazán kedvel téged, akkor akármilyen elfoglalt is, lesz arra egy-egy perce napközben, hogy üzenjen neked vagy felhívjon téged. Amint ez bukó és csak egy bizonyos időpontban írogat a chaten (ami ráadásul tök rendszertelen is, mert néha ghostingol és képes napokra is eltűnni), akkor jobb, ha hozzászoksz a gondolathoz: nem te vagy az egyedüli nő az életében, mással is ugyanúgy chatel, mint veled! 

Inkább felejtsd el a pasit, ha csak ekkor írd neked

Tény: ha egy pasi igazán kedveled téged, akkor úgy fogja kezdeni és úgy is fogja befejezni a napját, hogy ír neked. Sőt, sanszos, hogy még nap közben is le fog csekkolni téged, hogy minden rendben van-e veled és ez szuper.

Vannak azonban olyan pasik, akik csak éjjelente írnak, akkor sem minden nap, hanem mondjuk hetente párszor, pár alkalommal, akkor viszont olyan negédesen, hogy mindig magukba bolondítanak. Ez a viselkedés nagyon nagyon red flag; fuss, amerre látsz, ha ilyet tapasztalsz! Mondjuk is, hogy miért.🚩🏃🏼‍♀️

Ezért nem érdemes az ilyen pasival chatelned

Ha a kiszemelt pasi csak lefekvéskor vagy lefekevés előtt közvetlenül (tehát mindig csak éjjel 9 után) ír neked, sanszos, hogy csak unaloműzőnek kellesz neki és semmilyen komolyabb érdeke nem fűződik ahhoz, hogy megismerjen téged. Az is lehet, hogy ugyanazt az üzit egyszere több csajnak is elküldi, az ilyen pasikkal meg nem érdemes kikezdeni, mert csak játszadoznak veled.

De még ha bele is mész egy ilyen játszadozásba, mert élvezed az elején, előbb-utóbb biztosan rá fogsz döbbenni arra, hogy ez a pasi tök komolytalan, csomó csajjal kavar és felesleges rá áldoznod az idődet, mert csak szexet akar. Ha pedig azt nem kapja meg, nem fog többet válaszolni sem a kérdéseidre, sem az üzeneteidre és csak ghosting lesz az egészből. Gondold át! 

Via