Találkoztál egy szuper sráccal és a kémia is működik? Vagysis csak a kémia működik? Próbálnál vele beszélgetni, de ő valahogy mindig a szexre tereli a témát? Akkor van számodra egy rossz hírünk, lehet, hogy ő csak szexet akar tőled. Íme 5 jel, amiből biztosan tudhatod, a sármőr nem intim és tartalmas kapcsolatra vágyik veled. 

Csak azt veszi észre, hogyan nézel ki 

Persze az nagyon jó dolog, ha a srác, akit kedvelsz megdicséri a megjelenésed, de minden áldott alkalommal csak azt veszi észre, mennyire mélyen dekoltált a felsőd, akkor ott baj van. Sőt, ha netán szóvá is teszi, hogy adott napon miért nem vagy abban a kivágott ruciban, akkor esélyes, hogy ő bizony csak az ágyában akar látni, de a belső tulajdonságaidra egyáltalán nem is kíváncsi. 

Mindig a szexre tereli a témát 

Azok a srácok, akik komolyan érdeklődnek utánad mindenről tudnak veled beszélgetni, ám a kiszemelted kizárólag a szexről hajlandó tárgyalni, akkor nagyon valószínű, hogy másra nem is vágyik veled. Ez fokozottan igaz, ha te csak ártatlanul megjegyzed, nagyon elfáradtál a melóban és semmi egyébet nem szeretnél, mint egy forró fürdőt venni és lefeküdni aludni. Ha ő erre is valami szexuális tartalmú válasszal reagál, akkor csak szexet akar tőled. 

Nem visz el sehova 

Azok a pasik, akik csak szexet akarnak tőled, nem fognak időt, energiát és pénzt pazarolni rád. Sosem mentek nyilvános helyre, egy romantikus vacsora szóba sem jöhet? Virágot, csokit, kisebb ajándékokat eszébe sem jut venni neked? Ez egy igazi red flag, ő csak szexet akar tőled. 

Dühös lesz, ha nem akarsz szexelni 

Mivel te sem robot vagy, előfordulhat, hogy rossz napod van és nincs kedved a szexhez. Ha viszont ő semmi mást nem akar tőled, akkor a visszautasítás hatására bedurcázik. Sőt, van, hogy addig nyaggat, míg belemész a dologba. Na, ő csak szexet akar tőled. 

Az nem számít neki, hogy neked is jó legyen 

Ha egy srác csak szexelni akar veled, akkor a te élvezeted számára nem is túlságosan fontos. Ő elért a csúcsra, de a te nagy O-d elmaradt? Ezen változtatni sem szeretne? Rossz hírünk van: csak szexet akar tőled. 

(via)