Szeretnéd, ha lenne egy kis viszonyítási alapod, hogy mások hányszor bújnak össze egy héten? Most öten is elárulták, hányszor szerepel az esti programpontok között a szex!

Az egyetemistáknál

”Jelenleg főiskolára járok, és két éve vagyok együtt a pasimmal. Hetente 3-5 alkalommal szexelünk. Attól függ, mennyire vagyunk elfoglaltak. Összességében elégedett vagyok a szexuális életemmel."

A családosok

”Nyolc éve vagyunk együtt, és hetente körülbelül 3-7 alkalommal szexelünk. Azt hallottam, hogy ez sokkal több, mint a barátaimnál. Egyikük azt mondta, hogy csak havonta szexel. Ez ugyan extrém, de a többiek sem csinálják sokkal gyakrabban. Mi több, nekünk még gyerekeink is vannak, és úgy tartjuk ezt a számot."

Minden nap? Soha

”Öt éve vagyunk együtt, és két éve házasok. Hetente kétszer szexelünk, és ennek örülünk. Néha kevesebb, néha több. Vannak, akik szerint minden nap kell, de én örülök, hogy nem vettem feleségül egy ilyen embert. Vannak napok, amikor egyszerűen csak nincs kedvem, és neki sem. Ez így jó."

Sosem elég!

”Majdnem két éve vagyunk együtt. Naponta egyszer szexelünk, de van, hogy kétszer-háromszor is. Nem ritka, hogy akár egyszer reggel, és egyszer este. Aztán néha véletlenszerűen délután is. Azt hiszem, ez igazán szuper, hogy ennyire működik a kémia, hiszen még soha nem voltam olyan kapcsolatban, ahol ennyit szexeltem volna. Soha nem hagytunk ki egy napot sem, mióta megismerkedtem vele, mi egymás testének rabjai vagyunk.”

Amikor már szinte hobbi

”Amikor külön éltünk, akkor 3-5 alkalommal csináltuk, most viszont, hogy együtt lakunk, már leglább ötször, de inkább minden nap. Majdnem négy éve vagyunk együtt, de egy esős délutánon, még mindig képesek vagyunk naponta többször is ágyba bújni."

via