Az első szex előtt nemcsak arra kell figyelni, hogy totál dögös legyél és teljesen beléd bolonduljon a pasi. Akármilyen hihetetlennek is hangzik, ez abszolút nem fontos: a következő kérdésekre adott válaszok viszont nagyon is azok. Ha ugyanis a pasi terel, nem válaszol rá, esetleg egy olyan választ ad, ami nagyon nem stimmel a tieiddel, talán jobban is jársz, ha a szexig sem jutsz el a pasival! Szóval, a következő kérdéseket mindig kérdezd meg a partnereidtől, még az első szex előtt!

Hogyan szeretnél védekezni?

Egy szó: az óvszerrel! Ez legyen alapvető és ne engedj belőle akkor sem, ha a pasi húzza a száját! A többi fogamzásgátló módszer használata már csak rajtatok múlik, de az tudd: az óvszer a jelenlegi egyetlen olyan fogamzásgátló, ami 99.9%-ban képes megvédeni a nem kívánt terhességtől ÉS a szexuális betegségektől, fertőzésektől egyszerre! 

Van valamilyen szexuális betegséged, fertőzésed?

Alap kérdés, amit muszáj tudni. Persze, erről is lehet hazudozni, ferdíteni, ezért óvszert mindig használj! De mielőtt egyáltalán hozzányúlsz a pasidhoz vagy beengeded magadba, azért nézd meg, hogy első ránézésre kívülről minden rendben van-e vele...

Melyik a kedvenc pózod?

Ha jó a szex, valószínúleg több száz különböző szexpózt ki fogtok próbálni, azt azonban érdemes tudni, hogy a pasi melyik pózt tartja a kedvencének. Általánosságban elmondható, hogy a lovaglós és a cowgirl  szexpóz  imádói rajonganak érte, ha a nő irányít az ágyban; a misszionáriust preferálók inkább hagyományos típusok; a kutyapóz kedvelői pedig dominánsak szeretnek lenni szex közben. 

Van valamilyen szexuális fétised? 

Már a szex előtt érdemes letisztázni, hogy a pasinak van-e valamilyen fétise, esetleg szexuális vágya, amit mindenképpen szeretne-e mielőbb túlesni. Gondolni sem tudsz a nyitott kapcsolatra vagy a hármas szexre? A pasid csak alá-fölérendelt szexet szeretne, esetleg csakis a popsiba akarja csinálni? Ezeket érdemes mielőbb letisztázni...

Megnézhetem, hogyan maszturbálsz?

Rengeteg mindent elárul a szexhez való hozzáállásáról, az ízléséről és a kedvenc ritmusáról az, ahogyan a pasi magához nyúl. Még az első aktus előtt érdemes egy kis időt a közös maszturbálásra szánnotok, mert így a pasid is és te is tudni fogod, hogyan szereti a másik, hogyan esik neki a legjobban. 

Via