Vannak, akik inkább színlelik az orgazmust, mint hogy hosszú, hónapokig tartó kísérletezésbe menjenek bele a pasijukkal. Ez a fiatal nő más utat választott. 

Mindig csak a teste érdekelte

A szőke bombázó, Jana Hocking maga ment utána a megoldásnak, és a nyomozása elég gyorsan eredményt hozott. Rájött, hogy ő is ott rontja el a szexet, ahol a legtöbb nő: nem ott van fejben, ahol egyébként testileg. 

Mert ugyan sok technikai dolognak is kell klappolnia az orgazmushoz, az biztos, hogy ha valaki nincs a pillanatban, és nem éli azt meg, nem adja magát át az élvezeteknek, akkor nehéz elérni a nagy betűs Oh-t!

Nálam például nagyon gyakori, hogy erőltetem a lovaglópózt, mert abban úgy érzem, nagyon szexinek láthat a pasi. Persze így nagyon nehéz lenne elmenni. Hiszen akkor is csak azon agyalok, hogy a pasi hogyan lát, és hogy ő élvezze. Annyira lefoglaltak a külsőségek, hogy abszolút nem éltem át az élvezeteket. 

Ettől lett orgazmusa

Bevallotta, hogy egyszer egy meglehetősen merész pasival szexelt, akinek ami a szívén, az a száján. 

Megkért, hogy ne az alapján válasszak pózt, hogy hogyan állnak a melleim. Azonnal lebuktam, hogy neki akarok tetszeni, és azért helyezkedem úgy, ahogy. Akkor volt először, hogy szex közben ki tudtam kapcsolódni. 

Jana akkor úgy döntött, többé nem állhat az orgazmusa útjába a megfelelési kényszer, ezért egy kétlépéses technikát kezdett alkalmazni szex közben: 

  • Első lépésként, amikor úgy érzi, elkalandozna az ágyban, akkor elkezd arra fókuszálni, hogy jelen legyen a pillanatban. Ezt akkor is megteheted, ha azt tapasztalod, hogy nem sikerül teljesen átadni magad az élvezeteknek. Mellé mély levegővételeket alkalmazott, figyelt arra, merre jár a levegő a testében. 
  • A második lépés, hogy fejben azt mantrázta, hogy méltó a beteljesülésre. 

Ez az egyszerű módszer nagyon úgy tűnik, hogy működik annak, aki hisz benne, Jana ugyanis azóta többször is átélte már az orgazmust.

via