Talán nem is gondoltad volna, de szex közben bizony jó pár kalóriát el tudsz égetni te is és a pasid is. Ráadásul néhány szexpóz különösen izzasztó tud lenni. Mutatunk is most neked néhányat, ezekkel fixen ki tudod váltani a délutáni edzést. 

A lótusz 

lótusz az egyik legromantikusabb szexpóz, a póz kivitelezése során a pasi keresztezett lábakkal ül, a nő pedig az ölében foglal helyet. Ez a testhelyzet azért lehet igazán izgató, mert gyakorlatilag mesteri szintre lehet emelni közben az egybefonódást: közben megcsókolhatjátok, simogathatjátok és nézhetitek egymást. Ráadásul a kipróbálása közben mindketten befolyásolni tudjátok a behatolás mélységét és ritmusát is, amitől csak még érzékibbé válik az egész együttlét. Azonban sokan nem csak emiatt imádják, hanem azért is, pár felesleges kalóriáttól szabadítha meg mindkettőtöket. A pasik kb. 148 kalóriát tudnak ledobni a lótusz közben, a nők valamivel kevesebbet, náluk ez nagyjából 50. 

A vajkeverő 

A vajkeverő szexpóz sokak kedvence, a csajok azért imádják, mert felejthetetlen orgazmust ígér. A kivitelezése azonban nem annyira egyszerű, ám ennél fogva bizony elég sok kalóriát tudtok vele égetni, hiszen alaposan átmozgatja a testet. A vajkeverő szexpóz kivitelezését egyébként ebben a cikkünkben részleteztük. Na, de akkor jöjjön a lényeg: ezzel a pózzal a csajok közel 180 kalóriától szabadulhatnak meg, a srácok pedig kb. 210 kalóriát tudnak elégetni 20-25 perc alatt. 

69

Ha oda vagy a orális szexért, akkor ennek most nagyon fogsz örülni! A 69-es pózzal ugyanis rengeteg kalóriát égethettek el mindketten. Sőt, ebben a pózban a csajok le is pipálják a srácokat, hiszen több mint 110 kalóriát képesek elégetni, míg a pasik mindössze csak 78-at. 

(via)