A vajkeverő szexpóz szó szerint a feje tetejére állítja a világot. Na és az orgazmus sem marad el!

A vajkeverő szexpóz a G-pont titka

Ha rávetted magadat, hogy végre igazi akrobataként is helyt állj az ágyban, és ezért cserébe megéld életed legintenzívebb orgazmusát, akkor tökéletes választás a vajkeverő szexpóz. Nyugi, az erőfeszítések tényleg megérik, a nagy bumm felejthetetlen lesz!

A vajkeverő szexpóz lényege, hogy mintha csak gyertyaállásban lennél, támaszd meg magadat a könyöködön. A lábaidat nem kell egyenesen, kinyújtva tartani, ennyire nem szigorú ez a pozíció. Nagyon figyelj rá, hogy ne a nyakadat terheld, ne azon próbálj meg megtámaszkodni, sokkal inkább a kezekkel, a könyökkel, vagy ha lejjebb engeded magad, a derekaddal. 

Mindenkinek jó választás

Ez a kivitelezés egy szuper orgazmusgenerátor, hiszen a G-pontot úgy izgathatjátok, mint még soha. De nemcsak heteroszexuálisoknak ajánlott, szexjátékkal is 5 csillagos a vajkeverő szexpóz, hiszen a behatolási szög már önmagában a mennyekbe repít. 

A bizalmat is fejleszti a vajkeverő szexpóz, hiszen olyan furcsa, kicsavarodott pózban láthat a pasid meztelenül, mint még soha. Mellette pedig erőlködnöd is kell, ami nem egyszerű feladat. Ám mindent az élvezetért és az orgazmusért, ne hagyjátok ki!

via