A nők sokat szoktak aggodalmaskodni azon, hogy mennyire jól néznek ki szex közben: jól áll-e a hajuk, elég szexi-e a választott fehérnemű, milyen szuper az illatuk is még sorolhatnánk. Az egyik legdurvább szexpara a nőknél például az, hogy mennyire jók a melleik melltartó nélkül, illetve meg merjék-e mutatni a melleiket szex közben, mikor amúgy is nagy a tempó. Egy szexguru is sokáig küzdött ezekkel a kételyekkel, míg az aktuális pasija őszintén elmondta a véleményét a dologról...

A férfiak utálják, ha a nők ezt csinálják szex közben

A szexguru állítja: korábban soha nem mert melltartó nélkül szexelni a pasijával, pláne úgy, hogy közben a párja teljesen rálátott a melleire. Azokban a szexpózokban, ahol alul vagy háttal volt a pasijának, még elfogadhatóak voltak a számára, ám annyira önbizalomhiányos volt a mellei miatt, hogy a lovaglós pózt már nem merte bevállalni melltartó nélkül.

Ha én voltam felül, mindig volt rajtam melltartó. Vagy addig ügyeskedtem, míg a kezeimmel felnyomtam a melleimet. Aztán a mostani partnerem szex közben megkért, hogy hagyjam békén a melleimet, mert ő úgy szereti nézni őket ahogy vannak, a maguk természetes formájában

– mondja a szexguru, akinek később a pasija elmondta, hogy a férfiak többsége a természetes melleket szereti, nem a kemény, labdaformájú, már-már érzéketlen és megfoghatatlan női melleket.

A szexguru állítja, hogy ha pedig (szerinted) nem is lenne olyan jó a helyzet a melleid terén, az sem izgatja a pasik többségét, mert ha már egyszer felizgultak, akkor semmilyen női mell nem fogja lelohasztani őket. Sőt, állítólag csak még nagyobb örömet szerez nekik a természetes női mell látványa, amit egyébként meg is lehet érteni.

Feleslegesen paráznak a nők emiatt szex közben 

A szexguru állításait később több pasi is megerősítette kommentben: voltak, akik szerint minden női mell gyönyörű, mások pedig egyenesen nevetségesnek találták, hogy a nők ilyen butaságon agyalnak szex közben. A hozzászólásokat írók között volt, aki ebből a viselkedésből fel is ismerte a feleségét, barátnőjét és elhatározta, hogy amint arra kerül a sor, biztosítani fogják őket a mellük látványának szépségéről.

Az tehát biztos, hogy ha nem is minden férfi, de azért a pasik többsége tutira nem törődik azzal, milyen a melled és még ha nem is vagy vele 100%-ig megelégedve, akkor sem érdemes szex közben azon paráznod, vajon hogy mutat a dekoltázsod, mert a pasik így is-úgy is gyönyörűnek fogják azt találni, szex közben meg pláne!

Via