A szexben az a legjobb, hogy bátran kísérletezhettek, kipróbálhattok bármilyen újdonságot, amihez csak kedvetek van. Bevethettek szexjátékokat, esetleg új pózokkal pörgethetitek fel a dolgokat. Ha még nem tettétek, akkor itt az ideje, hogy kipróbáljátok az Y szexpózt, amivel még a behatolás is nagyon intenzív lesz

Így lesz nagyon élvezetes az Y szexpóz 

Az Y szexpóz nem a legegyszerűbb szexpózok közé tartozik, és az sem árt, ha pasidnak erős a karja. Viszont, ha ez stimmel, és szívesen kipróbálnátok valami újdonságot, akkor itt az idő! A pózhoz arccal lefelé feküdj le az ágyra, a karjaidat pedig tedd le a földre. Akkor fekszel jól, ha stabilan meg tudod magad támasztani. Miután ez megvan, a pasid feküdjön mögéd, úgy, hogy a törzsetek nagyjából egy vonalba legyen, a karjaival pedig megtámaszkodhat melletted.

Ebben a pózban sokkal mélyebb, intenzívebb lesz a behatolás. A szakértők szerint a póz nagyban erősíti a kötődést, amitől szorosabbá válhat köztetek a kapcsolat. Erősödik a bizalom, amitől hosszabb távon erősebb lesz a kapocs. 

Erre figyeljetek

Bár a szexpóz nagyon élvezetes, a szakértők szerint jobb vele vigyázni. Fontos, hogy erősek legyenek a karjaitok, mivel így nem fogtok leesni az ágyról. Ha ezzel nincs gond, akkor viszont bátran belevághattok, nem fogjátok megbánni!


Via