Még mielőtt beleesnél a kiszemelt pasiba, jó, ha képben vagy azzal kapcsolatban, mit is akar tőled: semmi komoly, casual randikat; csak szexet és más semmit; esetleg valami mélyet, hosszút és tartósat? Ha nem tudod, készülj fel arra, hogy a válasz az is lehet, ami nálad szóba sem jöhet: ha például a következő dolgok valamelyikét (esetleg az összeset) is csinálja a srác, 100%-ig, hogy nem akar tőled semmilyen komoly kapcsolatot

1. SOHA NEM ÉR RÁ, CSAK ESTE ÍR

Napközben sulizik/melózik, este meg rádír egy Hello szexi csajszi szöveget? Ez ráadásul nem is egyszer, hanem többször, rendszeresen fordul elő vele? Akkor tuti, hogy nem gondolkodik semmi komolyban, hiszen aki tervez veled, az már reggel is rád gondol és azzal kezdi a napját, hogy üzen neked. Persze, nem mindennap, de minél többször ír reggel a pasi, annál komolyabb a dolog!

2. NEM ÉRDEKLI MIT MONDASZ

Te csak mesélsz és mesélsz és teljesen beleveted magadat a mondadódba, de arra eszmélsz, hogy ő teljesen másra figyel? Esetleg elvesztette a fonalat, tök másról kezd el beszélni vagy csak üresen mered maga elé? Most vagy az van, hogy iszonyú fáradt és stresszes/rossz napja volt; vagy egyszerűen nem érdekli, amit mondasz. Ezt is minél többször csinálja a pasi, annál nagyobb rá az esély, hogy hidegen hagyja a mondanivalód.

3. SOHA NEM KÉRDEZ FELŐLED 

Mi van akkor, ha te már kb. 6 kérdést feltettél neki, de ő még mindig nem érdeklődött irántad egy fikarcnyit sem? Hát, az a helyzet, hogy akkor nem is kíváncsi  a dolgaidra, mert ha kíváncsi lenne, nonstop záporoznának a kérdések irányodba. Ideálisan egy pasi sokat kérdez akkor, ha meg akar mélyebben is ismerni, ha csak felületesen, akkor nem foglalkozik olyan dolgokkal, mint pl. mi a kedvenc zenéd, mik az álmaid vagy csak milyen napod volt. 

Via