Hazánkban ugyan nem lesz látványos, de Amerikában gyűrűs napfogyatkozás lesz, ami minden bizonnyal nagy hullámokat fog kelteni a zodiákus tagjainak életében. Október 14-én, a Mérleg jegyében zajló égi esemény minden állatövi jegyet arra kér, hogy teremtsenek egyensúlyt és harmóniát a kapcsolataikban, vagy vessenek véget nekik, és minden más olyannak is, ami már nem szolgálja őket. A horoszkóp szerint ennek a 3 csillagjegynek teljesen megváltoztatja az életét:

Ikrek

Az októberi napfogyatkozás mindent elsöprő szenvedélyt, illetve szerelmet hoz neked, Ikrek. Ha szingli vagy, akkor most szinte biztosan számíthatsz arra, hogy megismerkedhetsz életed szerelmével. A párban élőkre izgalmas fejlemények várnak, és nem kisebb meglepetés érheti őket, mint egy lánykérés vagy annak a híre: hamarosan családot alapíthatnak a szerelmükkel. Nagyon szerencsés időszak ez a művészeknek is, akik bizony ismertségre, akár hírnévre is szert tehetnek.

Szűz

Hirtelen rengeteg pénz szakadhat a nyakadba, Szűz. Ezt köszöntheted egy zsíros bónusznak, fizuemelésnek, de még akár nyeremény útján is sikerülhet felhizlalni a bankszámládat, ami új ajtókat nyit meg előtted. Elég lehet a költözéshez, munkahelyváltáshoz, a saját vállalkozás indításához, a vágyott szépészeti kezeléshez. Gondold át, mi az, amire szükséged lenne, és egyáltalán mire vágysz, aztán valósítsd meg! Persze az sem árt, ha gondolsz a jövőre, és nem szórod el az összes lóvét.

Mérleg

Mivel a te jegyedben történik a napfogyatkozás, Mérleg, nem kérdés: óriási változás előtt állsz. A kozmikus esemény arra fog késztetni, hogy új életet kezdj. Összecsomagolsz, és irány külföld, de legalábbis egy másik város, és magad mögött hagyod a régi életedet. Innentől kezdve csak azt nézed, neked mi a jó, te pedig több kalandra és élményre vágysz. Mivel ez búcsúzással is jár, lesznek fájdalmas pillanatok, de annyira fel vagy lelkesülve, hogy nem fogod sokáig lógatni az orrodat.