Ha rendszeresen olvasod a horoszkóp előrejelzéseit, biztosan tudod, hogy a mai nappal, az őszi napéj-egyenlőséggel kezdődik a Mérleg hava. Jó hír: a következő 3 csillagjegynek az új hónap több pénzt jelent!

Kos

Ugye, hogy már egy ideje érzed, hogy itt az ideje, hogy valami jó történjen veled? Nos, most jött el az ideje, hogy ez a valami tényleg bekövetkezzen, a horoszkóp azt mutatja, hogy egy nagyobb pénzösszeghez jutsz hamarosan. Hogy a szerencsédet tényleg élvezni tudd, fontos emlékezned arra, hogy a pénz nem egyenlő a boldogsággal, szóval kezeld a helyén a dolgot és okosan használd majd fel az érkező összeget!

Szűz

A most következő hónapban is megkapod a szokásos fizetésed-bevételed, ahogy az menni szokott, de ezúttal valami plusz társul majd hozzá, méghozzá egy teljesen más forrásból. A horoszkóp azt jelzi előre, hogy ebben a hónapban a normálisnál magasabb lesz a bevételed, és ez lehetővé teszi, hogy valamivel többet is költs, de persze lehet, hogy okosabb, ha valamennyit félreteszel belőle, hiszen az év vége felé rengeteg kiadás ígérkezik.

Bak

Most meglátod, mennyire érdemes volt spórolni, időt, energiát és pénzt befektetni és odatenni magad az elmúlt időszakban! Korábbi erőfeszítéseidet most fogja díjazni az univerzum, az a szakasza következik a körforgásnak, hogy amit kiadtál magadból, az most tér hozzád vissza, és ez elsősorban az anyagiakra igaz. Sőt, a Mérleg hava megsokszorozva jutalmaz majd mindenért, meglátod!