A legkülönfélébb okok vezethetnek oda, hogy egy párkapcsolat tönkremegy: lehet az érdektelenség, közös célok elvesztése, állandó problémák jelenléte vagy akár hazudozás és megcsalás is. Az azonban biztos, hogy egyes csillagjegyekre illenek bizonyos személyiségjegyek, amik nemcsak közrejátszhatnak, de nagy szerepet is vállalhatnak a szakításokban. Az asztrológusok most beavatnak abba, hogy melyek is eztk a személyi tulajdonságok!   

Kos

Vezető egyéniségként túlságosan is fontos számodra a testiség, ami negatívumokat eredményezhet a kapcsolatodban. Ha olyan nagy fontosságot tulajdonítasz a szexnek és az intimitásnak, hogy szinte már létezni sem tudsz nélküle, komolytalannak fog venni a partnered, aki így olyan társat keres majd magának, aki mentálisan is megérti őt. 

Bika

Nagyon gyakorlatias és precíz személyiség vagy,  ami miatt nem bírod elviselni, ha a partnered kimozdít a komfortzónádból vagy ha spontán randiztok egymással. Ezt a röghöz kötöttséget és ezt a földhöz ragadtságot csak nagyon nehezen viselik el a pasik, ezért sokszor inkább lemondanak rólad azért, hogy egy kalandosabb, szenvedélyesebb kapcsolatban legyen részük. 

Ikrek

Az egyhangú kapcsolatokat nem neked találták ki, hamar elunod magad bennük. Érdektelenségedet garantáltan észre fogja venni a partnered, aki kudarcnak fogja érezni, hogy nem tud téged boldoggá tenni. Ahelyett, hogy próbálkozna, sanszos, hogy továbblép és egy olyan nőt fog keresni, akit a mindennapi, hétköznapi dolgok is boldoggá teszi. 

Rák

Legfőbb személyiségjegyed, az érzékenységed az egyik legnagyobb gyengeséged! Ha minden egyes pillanatot nagy magasságokban és mélységekben élsz meg, drámakirálynőnek fogsz tűnni a pasik szemében, akik nem fognak kérni a mentálisan sebezhető vagy az éppen óriási boldogságban röpködő egyéniségedből. 

Oroszlán

Sokat törődsz a külsőddel, fontos számodra a közösségi média, a tökéletes insta feed, a szuper pózok, beállítások és úgy amblokk, hogy minden külső tényező tökéletes legyen veled kapcsolatban. Ezt a tulajdonságodat gyakran keverik össz a pasik az egomániával és az önhittséggel, ezért gyorsan le szoktak lécelni, ha ezt tapasztalják nálad!

Szűz

Viselkedésed sokszor tűnik visszafogottnak és távolságtartónak, idő kell neked, míg feloldósz mások társaságában és akkor sem biztos, hogy teljesen ki fogod mutatni az egyéniségedet. A férfiak ezt vehetik úgy, hogy egyszerűen nem tudsz ellazulni, ezért ők is feszültek lesznek tőled. 

Mérleg

Nagyon sokat foglalkozol azzal, milyennek látják mások a rólad és a partneredről kialakított képet, sokszor vizslatod a körülöttetek levőket és próbálsz magadnak olyan párkapcsolatot kialakítani, amilyet te is mintának látsz. Ezt előbb-utóbb észreveszik a pasik, akik felületesnek fognak hinni, pedig csak jobb kapcsolatot szeretnél kialakítani. 

Skorpió

Nagyon erőteljes, magabiztos személyiség vagy, bízol a megérzéseidben: ha valami azt súgja neked, hogy valami nem stimmel, akkor az a legnyugodtabb jelek ellenére sem hagy nyugodni. Nehezen engeded el a dolgokat, sokszor rákattansz valamire, ami elsőre érthetetlennek, ettől pedig teljesen kiakadnak a pasik! 

Nyilas

Olyan aktív és kalandvágyó életet élsz, ami nem fér bele mindenki életébe. Ha a sok utazást, a különleges helyszínű randikat és a változatos programokat nem kedveli a pasid, hanem inkább kényelmesen otthon Netflixezne a hét legtöbb napján, akkor lehet, hogy nem lesz hosszúéletű a kapcsolatod. 

Bak

Olyan nagy szeletét veszi ki az életednek az önszabályozás és a szabályok betartása, valamint az (általad) tökéletesnek képzelt életed élése, hogy azzal elijeszted a pasikat. A fegyelmet nem sok pasi tűri el hosszútávon, ezért érdemes egy olyan társat keresned magad mellé, aki hasonlóan gyakorlatias, mint te! 

Vízöntő

Az önmegvalósításodat mindennél többre értékeled: sokszor még a párkapcsolatodnál is, holott ezt nyíltan csak ritkán vallod be. Nem baj, a társad így is érezni fogja, ha nem az első helyen áll az életedben, ennek pedig az lesz az eredménye, hogy olyan nőt fog keresni, akinek ő lesz az egyik legfontosabb dolog az életében! 

Halak

Az esetek többségében a legjobbat feltételezed másokról, ami túlzott optimizmusra és naivságra utal. Ezt a pasik sajnos sokszor kihasználják nálad, hiszen nehezen tudsz nemet mondani. Egy ideig ez még akár élvezhető is lehet a számukra, ám ha soha nem állsz ki magadért, akkor nem fogsz vonzónnak tűnni a pasik szemében.

Via