Ez az ősz kifejezetten forrónak ígérkezik, és rengeteg flörtölési, ismerkedési lehetőséget biztosít az egyedülállóknak. A horoszkóp szerint ez a 3 csillagjegy szinte tutira megleli élete nagy szerelmét. Csekkold, hogy köztük vagy-e!

KOS

Annyi keresgélés és randizás után végre rábukkanhatsz arra az emberre, akivel kapcsolatban azt érzed: a sors is neked küldte. Hasonlóan gondolkodtok, ugyanaz a jövővel kapcsolatos elképzelésetek, és valószínűleg már az első randi után belezúgsz. Minél többet beszélgettek majd személyesen és a neten is, annál biztosabb leszel abban, hogy ő lehet az igazi.

Skorpió

Valószínűleg egy baráti összejövetelen, vagy egy halloweeni bulin összeismerkedsz egy nagyon rejtélyes férfival. Azonnal érezhető lesz a vonzalom köztetek, és minél titokzatosabban viselkedik, te annál jobban meg akarod fejteni, és persze megkapni. Kifejezetten játékosan, szórakoztatóan telik az ismerkedési fázis, és sok olyan dolgot tudhatsz meg róla, ami alapján megbizonyosodhatsz arról: ő neked való a pasi.

Ikrek

A barátaidnak köszönhetően, vagy egy izgalmas programon való részvétel során találkozhatsz egy férfival, aki olyan lesz, mintha az álmaidból lépett volna elő. Maximálisan érdeklődik irántad és amivel foglalkozol, ami érdekel téged, odafigyel rád, végtelenül együttérző és kedves. Hidd el, ez a pasi, nemcsak az álmaidban létezik, hamarosan személyesen is találkozol vele.