Bitangerős energiákra számíthatsz október 14-én, amikor napfogyatkozás és újhold is lesz a Mérlegben. Amíg az újhold az újrakezdést, és az új esélyeket ígéri, addig a napfogyatkozás durva igazságokat tár fel. Viszont a horoszkóp szerint lesz 3 csillagjegy, akik ennek az égi konstellációnak a nyertesei lehetnek, mert hatalmas szerencse éri őket.

Mérleg

Mivel a napfogyatkozás, és az újhold is a te jegyedben következik be, jó lesz, ha kapaszkodsz Mérleg! Lehet, hogy lesznek rázós fejezetek, de te vagy a zodiákus legszerencsésebb jegye, mert totális metamorfózison mész majd keresztül. Hirtelen olyan lehetőségek nyílhatnak meg előtted, amikről eddig csak álmodni mertél. Most viszont tényleg elutazhatsz Hawaii-ra vagy megtölthetsz egy galériát a saját műveiddel. Érdemes lehet még egy lottószelvényt is kitöltened, hiszen nem tudhatod, meddig terjed az univerzum nagylelkűsége!

Nyilas

A Mérleg újholdja a hálózatépítés tizenegyedik házában ér utol téged, ami azt jelenti: vedd elő a legcsinosabb ruhádat! Egy baráti vagy társasági összejövetelen olyan emberrel ismerkedhetsz meg, aki megváltoztathatja az egész életedet. De vajon azért, mert ő lesz a férjed, vagy az üzleti partner, aki megvalósítja a legnagyobb álmodat? Bárhogy is legyen, sorsfordító pillanatok előtt állsz.

Vízöntő

Az újhold fényt vet az utazások kilencedik házára. Ez azt jelenti: a BFF-ed meglephet egy repjeggyel, hogy költözz hozzá külföldre, de akár magadtól is megtalálhatod az álomlehetőséget, ami messzire visz téged. Nagy az esélye annak is, hogy rábukkansz a tökéletes munkára, amit végre szívvel-lélekkel csinálhatsz, és még jól is fizet. Mint azt tapasztalni fogod: az életed néhány nap leforgása alatt teljesen megváltozhat.