Ennek a 3 csillagjegynek remek napokat hozhat az október: szerencsés heteknek néznek elébe. 

Bika

Mindössze egy apró lökésre, egy kis bátorításra van szükséged, hogy végre kinyílj, és megmutasd az embereknek, hogy mi van benned. Ugyanez igaz a párkapcsolataidra is! Ne titkold a pasid előtt, hogy pontosan milyen mélységeid vannak, ha pedig egyelőre csak kiszemelted van, akkor az érzéseidet ne szégyelld. Bízz magadban jobban, és tudd, hogy a körülötted lévő emberek nagyon szeretnek, a pasid pedig ellenállhatatlannak gondol. 

Oroszlán

Számodra a szeretet a legfontosabb. Imádod adni, imádod kapni, imádod átélni, Számodra nincs, ami többet jelentene ennél. A következő hetekben rengeteg szeretetet kapsz, és több visszaigazolást is, hogy nincsen veled semmi baj. Végre kicsit bátrabb leszel, és nem próbálod állandóan rejtegetni az érzéseidet. Őszintén elmondod mit érzel, mire vágysz, mi számodra a legfontosabb, és végre nem törődsz majd azzal, mások ehhez mit szólnak. Végre nem hagyod, hogy bármi is az utadba álljon, elutasítod a negatívitást, és emelt fővel mész tovább.

Vízöntő

Rengeteg tudásra tehetsz szert a következő hetekben. Ezt a tudást pedig békére válthatod, és minden olyan emberi kapcsolatod lecsillapodik, normalizálódik, amivel eddig gondod volt. Hosszú utat tettél meg, de ezekben a hetekben végre rájöhetsz, hogy többé nincs mitől félned. Végre az is bebizonyosodik, hogy nem kell mindent elemezned, nem kell mindent darabjaira szedned, néha elég, ha csak megéled a dolgokat. Végre leveszed a fókuszt a negatív dolgokról, és hagyod magadnak hogy élj.