Három csillagjegy számára, ez a hét egyszerűen varázslatos lesz.

Bika

Ezen a héten kiélheted a kreatív oldaladat, ami miatt te leszel a sztár a környezetedben, vagy akár a munkahelyeden. Rengeteg olyan ötleted van, amit eddig nem mertél elmondani, mert féltél a visszautasítástól. Most viszont új erőre kapsz, és nem félsz többé megmutatni a világnak, hogy mit tudsz. Ne félj attól, hogy mások mit szólnak majd, túl sok embernek értékeled túl sokra a véleményét. Merülj el a feladatban, élvezd a flow-t ami elő előre visz, és bízz magadban. Ez a hét ideális arra, hogy minden álmod valóra váljon.

Bak

Sok olyan helyzet van, amikor az idő az ellenségünk, és a lehető leggyorsabban haladni a legjobb megoldás. Ez a hét nem ilyen. Még ha szíved szerint a gázpedálra is lépnél, hagyd, hogy azok a magok végre ki virágozzanak, amiket már korábban elültettél. Ezt a folyamatot soha nem lehet siettetni, ezen a héten talán te is elfogadod majd ezt. Most arra kell koncentrálnod, hogy az életed ezen szakaszát lezárd, mert csak úgy nyithatsz új kapukat, ha a régit már bezártad. Fogadd el, hogy most az elcsendesedésé a főszerep, és ne akarj rohanni. Élvezd ki a pillanatot, élvezd ki, hogy láthatod, ahogyan minden amit csak elterveztél valóra válik.

Rák

Ugyan eddig nem volt szerencséd, az univerzum most minden utat megtisztít, ami ahhoz szükséges hogy előre haladhass. Itt az ideje, hogy kilépj a komfortzónádból, és érezd az energiát, ami előre visz. Ne takargasd magad, légy egy kicsit hangosabb, oszd meg a világgal, hogy mi a célod. Hidd el, ha színt vallasz, több olyan emberrel is összehozhat a sors, aki segíthet téged az utadon.