A horoszkópod sok mindent elárul rólad, sőt akár hiszed, akár nem, de a csillagjegyed még azt is megmutatja, milyen szeretetre vágysz igazán. 

Kos

Te vagy az aki az állandó szeretet igényli. Szükséged van valakire, aki minden egyes nap kimutatja feléd, mennyire szeret. 

Bika

Romantikus típus vagy, szóval ezt a fajta szeretet is részesíted előnyben. Számodra fontos az ölelés és a gyengéd csókok. 

Ikrek

Te egy nagyon érdekes személyiség vagy, mert olyan szeretetre vágysz, ami egyik végletből megy át a másikba. Olyan szerelem, szeretet kell neked, aminek megvannak a mély és csúcspontjai. Kell neked valaki, aki egyszerre támogat és harcol veled.

Rák

Te vagy az, aki mindent egy lapra tesz fel. Náladaz érzelmek élveznek prioritást, s fontos neked, hogy szeressenek, de csak akkor adid ki magad, ha már érzed, a másik szándékai is sziklaszilárdak. 

Oroszlán

Olyan szeretetre van szükséged, ami félelem nélküli, de egy kicsit drámai. Korlátok nélküli szeretetre vágysz, olyan kötődésre, ami mellett megvan a saját személyes szabadságod. Szükséged van valakire, aki csodálattal és tisztelettel tekint rá, cserébe te is ugyanezt adod. 

Szűz

Neked olyan szeretetre van szükséged, ahol a másik nem szavakkal, hanem tettekkel bizonyítja azt, amit irántad érez. 

Mérleg

Neked olyan szeretetre van szükséged, ami stabilan tart, ami képes visszahozni azokról a sötét helyeről, melyekbe néha beleesel. 

Skorpió

Szenvedélyes szeretetre vágysz. Mondhatni olyan szerelemet akarsz, ami annyira erős és intenzív, hogy egy kicsit akár meg is rémülsz tőle. 

Nyilas

Olyan szeretetre van szükséged, ami egy kicsit kihívást jelent a számodra. Olyasvalakire vágysz, aki mellett kaland az élet, aki mellett új dolgokat tudsz felfedezni. 

Bak

Mivel elég földhözragadt vagy, nehezen közelítenek meg téged mások. Sokszor hatalmas fallal veszed körbe a szíved, de titkon vágysz arra a valakire, aki képes kijátszani az őröket, akik a szíved kapuját őrzik. 

Vízöntő

Olyan szeretetre vágysz, amiben a saját személyes szabadságot nincs korlátozva. Olyasvalakire vágysz, aki nem rejteteg a világ elől, hanem büszkén mutatja meg, te vagy a kreatív és lelkes lélek, aki elcsavarta a fejét. 

Halak

Mivel egy kicsit álmodozó típus vagy, ezért a szeretetben, szerelemben is ilyesmire vágysz. Olyna ember keresel, aki engedi, hogy önmagad légy, aki támogat abban, hogy minden álmod valóra váltsd. 

(via)