Talán nem is gondoltad volna, de akadnak csillagjegyek, melyek különösen manipulatívak, most megmutatjuk azt a 3 zodiákust, aki a befolyásolás igazi mestere. 

Rák 

A Rákok gyakorlatilag a legmanipulatívabbak az összes csillagjegy közül. Magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek, ráadásul elég hamar megértik, hogy működik az ember pszichológiai szempontból, gyors reagálásuknak köszönhetően pedig képesek befolyásolni is másokat. Igazi szakértők az elmejátékokban, az érzelmi manipulációban, ezáltalá pedig képesek elérni azt, amit akarnak. 

Skorpió 

A Skorpiók alapvetően is nagyon veszélyes jellemek lehetnek, ám ehhez még hozzáadódik, hogy mesterein tudnak manipulálni is másokat. A Skorpió jegy szülöttei képesek addig csűrni-csavarni a dolgokat, amíg el nem érik, hogy a másik érezze magát rosszul vagy azt gondolja, bizonyos dolgokért te vagy a hibás. A Skorpiók általában az emberek félelmeit használják ki, szóval, ha összehoz az élet egy ilyen személlyel, akkor legyél nagyon óvatos, mert a Skorpió könnyedén átveheti feletted az irányítást. 

Oroszlán 

Ha egy képzeletbeli listát állítanánk, az Oroszlán bronzérmes lennek a manipulatív csillagjegyek versenyében. Az Oroszlánok nagyon büszke jellemek, közben pedig hihetetlenül intelligensek és képesek a stratégiai gondolkodásra. Ami a manipulációt illeti ők nagyon jók a hízelgésben és a bókolásban, sokszor még akkor is megpróbálnak a kedvedben járni, ha valójában nem is gondolják komolyan. Az Oroszlánok tehát nagyon jók abban, hogy a saját bájukat használják mások befolyásolása során.

(via)