Az igazság az, hogy minden csillagjegynek megvan a maga mintája, ha a kapcsolatokról van szó. Az asztrológia egyértelműen azt mutatja, egyes zodiákusok nehezen tudnak kapcsolatban létezni, sőt vannak, akik egyenesen szörnyen viselkednek. Mutatjuk, mely 3 csillagjegy viseli a legnehezebben a kötöttségeket. 

Kos 

Sokszor a kapcsolataid már azelőtt véget érnek, hogy valójában elkezdődhettek volna. A kapcsolataidat gyakran azzal rontod el, hogy játszod az elérhetetlen, hűvösen viselkedsz, nem veszed fel a srácnak, ha hív, nem reagálsz az üzikre. Ezzel azonban pont az ellenkezőjét éred el a kívánt hatásnak. A pasik ugyanis nem játékszerek egy idő után pedig fel fogják adni, ha azt látják, tök minden mit csinálnak, nálad nem érhetned célt. Nem az a baj, ha egy kicsit elérhetetlennek tűnsz, de ha te vagy a megtestesült jégkirálynő, akkor le fognak lécelni a fiúk. Szóval próbáld meg megtalálni az arany középutat, hiszen vár rád valahol a szerelem, csak be kell engedned. 

Bika 

Veled az a legnagyobb gond, hogy állandóan tesztelni akarod a pasikat. Mindent bevetsz, hogy megbizonyosod róla, a srác, akivel randizol kiváló potenciális partner lenne. Viszont sokszor túlzásba esel, ez pedig nagyon rémisztő lehet a srácoknak. Nem kell minden alkalommal IQ tesztekkel készülnöd, ha pedig mégis megteszed, a srác meg elbukik, akkor nem kell megaláznod. Ugyanis sajnos erre is hajlamos vagy. Brutális őszintetésgedben képes vagy arra, hogy totálisan átgázolj szerencsétlen emberen, ez pedig lássuk be nem túl vonzó. Szóval hagyd egy kicsit magad mögött azokat a fránya, hatalmas elvárásokat és próbáld meg szimplán megismerni a másikat. 

Mérleg 

Gyakran ott követed el a legnagyob hibát, hogy túlságosan óvatos vagy. Emiatt pedig arra is hajlamos vagy, hogy nem adod önmagad egy kapcsolatban, ez viszont hamar fel fog tűnni a pasidnak is, aki értetlenül fog állni a dolgok előtt. Hiszen ez arra engedhet következtetni, hogy valami rejtegetni valód van. Ez pedig valahol igaz is, hiszen saját magad rejted el, a valódi tulajdoságaid nem kerülnek felszínre, ha pedig nem vagy őszinte az kinyírhatja a kapcsolatod. Szóval, ha szeretnéd, hogy a kapcsolatod működjön, akkor itt az ideje, hogy színt vallj és felfedd, ki is vagy te valójában. 

(via)