Talán számodra is örömteli pillanatokat, remek meglepetéseket tartogat ez a hét? Most kiderül, melyik 3 csillagjegynek lesz szuper hete!

Rák

Ezen a héten a Rákok sokkal közelebb kerülnek a céljaikhoz. A Jupiter, a Merkúr és a Szaturnusz egyesítették erőiket, ami valósággal feltölti a Rákot. Régen voltak már ennyire lendületesek, motiváltak, és tele erővel, energiával. Életkedvük, optimista szemléletük mindenkire nagy hatással lesz. Aki így megy bele az őszbe, annak csak jó dolgokat tartogathat!

Kos

A csillagok szeretik a Kosokat a jövő héten. Abszolút szerencsés leszel, és hagyhatod, hogy a Nap, a Mars és a Vénusz csak kényeztessen, részesítsen minden jóban, amit csak megkívánsz. Tele lesz a hét örömteli pillanatokkal, az energiádtól úgy érzed, valósággal szárnyalsz! A szerelmi életed is új fordulatot vesz, most tényleg lesz okod elhinni, hogy a herceg fehér lovon létezik. 

Vízöntő

A csillagok állása rendkívül kedvező a héten a Vízöntőknek. A Nap, valamint a Vénusz, a Mars és a telihold most védi és őrzi a Vízöntőket. Az új hetet jó ötletekkel, motiváltan és kreatívan kezded. Ez a munkádban is kifizetődik végre. Magabiztos leszel, végre lesz kedved kimozdulni, emberekkel találkozni és új dolgokat megtapasztalni. Most végtelen nyugalom jár át, amit semmi nem ronthat el. 

via