3 csillagjegynek az érzelmekről szól majd a hétvégéje: méghozzá a szerelem érzéséről.

Ikrek

A szerelem istennője, a Vénusz az Ikrek számára ezen a hétvégén akcióban lesz. Ez természetesen minden szingli számára azt jelenti: kisebb, vagy akár nagyobb románc is beköszönthet a hétvégén. A párok különösen élvezik az együttlétet, de a Vénusz a nagy szerelmek mellett, más téren is remek találkozásokat teremt, és olyan emberekre irányítja a figyelmedet, akik jót tesznek neked. Jobban koncentrálsz a mindennapok apró boldogságaira, hálás vagy azért, amid van, jóban vagy magaddal, és büszke vagy mindarra, amit eddig elértél. 

Nyilas

A Nyilasok rózsaszín szemüvegen keresztül élvezhetik a hétvégét. A Vénusz és a Mars pillangókat varázsol a gyomrodba, és csodálatosan kiteljesedik a szerelmi életed. A partnered minden kívánságodat kitalálja és teljesíti. Biztonságban érzed magad, és hagyod, hogy a harmonikus Mérleg-energia körülöleljen. De a csillagok a szingliknek is kedveznek. Pozitív kisugárzásoddal sikerül megfognod másokat, és magadra irányítod a teljes figyelmet. 

Vízöntő

A Vízöntők olyan meglepetésnek nézhetnek elébe a hétvégén, amely pimaszságra készteti őket. Míg a szinglik izgalmas ismerősökkel találkozhatnak, addig a szerelmes Vízöntők arra az emberre koncentrálnak, aki a legtöbbet jelenti számukra. A barátok és a család társasága megnyugvást ad. Biztonságot és új erőt a jövő hétre. Mi több, nagyon kiegyensúlyozottnak és eredményesnek érzik majd magukat a hétvégén, és ezt mások is megérzik. 

via