Pedig igazán nem könnyű szerencsésnek lenni a Hold-Plútó szembenállás idején, ami épp szombat-vasárnapra esik, és rengeteg konfliktust, drámát, belső vívódásokat ígér. Ám a horoszkóp szerint ennek a 3 csillagjegynek még sosem volt annyira frenetikus a hétvégéje, mint amennyire ez a mostani lesz!

Rák

A hétvégi bolygóenergiák áldásos hatással lesznek a szerelmi életedre, kedves Rák! Most igazán komolyra fordulhatnak a dolgok közted, és Mr. Big között, amennyiben jól működik egy ideje a kapcsolatotok. Akkor bizony számíthatsz arra, hogy egy romantikus kiruccanás közepette azt mondja: bútorozzatok össze vagy légy a felesége. Ha pedig szingli vagy, valami egészen varázslatos módon ismerkedhetsz meg a leendő pasiddal, amennyiben a megérzéseidre hagyatkozol.

Szűz

Ez lehet életed egyik legeseménydúsabb hétvégéje Szűz, amikor nemcsak kellemes élményekben és izgalmas kalandokban lesz részed, hanem az álmaid is megvalósulhatnak. A barátaid, a szeretteid, és talán még a pasid is azon lesz, hogy boldoggá tegyen téged. Az már csak a hab a tortán, hogy megtalálhatnak egy fantasztikus karrierlehetőséggel is. Végre megtapasztalhatod azt, milyen az, amikor „túl sok jó” történik veled.

Halak

Talán azt hitted, már sosem következnek be bizonyos dolgok, sosem valósulnak meg egyes álmok, erre mi történik? Valóságos csodának foghatod fel a következő napok történéseit. Nemcsak azért, mert a leghőbb vágyaid válhatnak valóra, hanem azért is, mert lépten-nyomon szerencséd lesz mindenben, amihez hozzáérsz, vagy amiben kipróbálod magad. Meglehet, rég nem érezted már azt, hogy a sors csakúgy szórja neked az ajándékait, de ez most egy ilyen hétvége lehet.