A hétvégi horoszkóp szerint a párban élők szerelmesen turbékolnak, míg a szinglik szíve végre békére lel. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Öleld át magad, Kos! Méltó vagy a szerelemre, de ami még fontosabb, hiszel ebben? Ne feledd, mielőtt szeretetet kaphatnál bárki mástól, először önmagadat kell szeretned. A párban élők romantikus napok elé néznek, akár bekuckóznak a négy fal közé, akár kimozdulnak egy kirándulás erejéig.

Bika

Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy elindulj az öngondoskodás útján! Önmagadnál most nem is találhatnál jobb randipartnert! A párban élők Bikák forró hangulatot teremtenek otthon, összebújós délutánokkal, és párás szexélményekkel a kanapén, miközben a legújabb erotikus filmet nézik a Netflixen.

Ikrek

Ha jót akarsz tenni magadnak, fejezd be az összehasonlítgatást a pasid exeivel vagy kolléganőivel. Belőled egy van, és ettől vagy olyan különleges a számára! Ne rontsd el a hétvégéteket a féltékenykedéssel vagy azzal, hogy megpróbálsz valaki olyan lenni, aki nem vagy. A szinglik is hagyjanak fel önmaguk sanyargatásával és legyenek önazonosak!

Rák

Inkább adakozó vagy, és ez egy nagyszerű tulajdonság, de mi lesz a te vágyaiddal? Ha őszi romantikus kirándulásra vágysz, de legalább meghitt összebújós estére, akkor igenis tedd szóvá a pasidnak. De ha úgy érzed, régóta nem kapsz semmit ettől a kapcsolattól, a napokban fontolóra veszed, hogy kilépsz belőle.

Oroszlán

Ellenállhatatlanul vonzod a pasikat, bár most inkább csak szórakozol, semmint komoly kapcsolatot keresel. Ezt tudasd velük is, nehogy félreértsenek! A párban élők csalódottnak érzik magukat, mert túl keveset kapnak a szerelmüktől. A kommunikáció legyen, ami először az eszükbe jut, ne a féltékenyítés!

Szűz

A neten, az összejöveteleken, de még a sarki boltban is bókokat kapsz a pasiktól, amik jót tesznek az önbizalmadnak. Nagy az esélye annak, hogy megismerkedsz valakivel, akiből barát lesz, de később több is lehet köztetek! A párban élő Szüzek közös főzőcskézéssel, társasozással és fantáziadús lepedőgyűréssel teszik izgalmassá a hétvégéjüket.

Mérleg

Összeismerkedhetsz valakivel a neten, aki nagyon bejön majd neked. Ám egy bibi lehet köztetek: a távolság. A párban élők hétvégéje feszülten alakulhat, mert előkerülhet a Mérleg pasijának exe, aki bepróbálkozhat. Kezeld úrihölgyként a dolgot, és bízd a nő lepattintását a szerelmedre!

Skorpió

Meglehet, hogy felültet egy randipasi vagy még az exedre vagy nagyon pipa és bosszút forralsz. Biztos ezt akarod, Skorpió? Kockázatosabb, amire készülsz, mint azt gondolnád! A párban élők szeretnék már komolyabbra fordítani a dolgokat a szerelmükkel. Vigyázzanak, mert ha túl rámenősek, azzal az ellenkező hatást érhetik el!

Nyilas

Nagyon magad alatt vagy az exed miatt? Szerencsére hamarosan megismerkedsz egy nagyon helyes és édes sráccal, akinek sikerülhet meggyógyítania a szívedet. A párban élők életében új fejezet veszi kezdetét azzal, hogy összeköltöznek vagy úgy döntenek: lesz egy közös kiskedvencük. Az biztos, hogy valami megváltozik közöttük!

Bak

Ha nincs kedved pasizni, akkor ne tedd! Inkább töltsd a hétvégét a csajokkal vagy daráld le a legújabb sorozatokat a Netflixen. Semmi olyat nem kell tenned, amit nem akarsz! A párban élőkre fülledt napok várnak, mert akár a barátaikkal szórakoznak együtt, akár otthon lazítanak: folyton megkívánják egymást. Szexélményekben dús hétvége lesz ez számukra!

Vízöntő

Még mindig égetnek a sebek, amiket az előző kapcsolatodban szereztél? Érdemes lenne fontolóra venned, hogy szakértőhöz fordulsz, ha nem bírsz megküzdeni a korábbi kapcsolataidban elszenvedett traumákkal. A párban élők között viszont komolyra fordulnak a dolgok, és felmerül az életükben a házasság és a családalapítás kérdése.

Halak

Légy türelmes a(z) (új) pasiddal! Idő, mire megkapod tőle, amire vágysz, de meg fogod! Érthető, hogy te már kész vagy kimondani a boldogító igent, de minél jobban erőlteted a dolgot, annál jobban elzárkózik előle. Az egyedülállók váratlan helyen futhatnak bele egy különleges srácba. Legyenek bátrak, szólítsák meg!