Várható volt, hogy Halloweenre gyúrva sötét és rémisztő produkciókkal készül a Netflix. És ha már beköszöntött a hideg ősz, lesz ami felforrósítsa a hangulatot a képernyők előtt: Beckham, Mindent szabad, és az Elit 7. évada. Íme, a legtutibb októberi premierek!

Beckham – Október 4.

A futball világában David Beckham egy olyan név, amely mindig izgalmat, érdeklődést, és intrikát generál, illetve: rajongást. Bizony, még a nők körében is! Ha azt hiszed, már mindent tudsz róla, ez a vadonatúj Netflix dokumentumsorozat rámutathat arra: még a legnagyobb fanok sem ismerik igazán. A négyrészes doku az egykori labdarúgó történetét tárja fel a szerény kezdeteitől. A sorozat soha nem látott bepillantást nyújt a sportlegenda életébe, beleértve az őszinte interjúkat magával a férfival, a családjával, a barátaival, a csapattagjaival, és sok más sportszemélyiséggel.

Lupin: 3 évad – Október 5.

Már régóta tartja fogva a szíveket Assane Diop - Omar Sy megformálásával -, aki Arsène Lupin úri tolvaj kalandjaiból inspirálódik. A sorozat első két évada Assane erőfeszítéseit mutatja be, hogy megbosszulja apja rejtélyes halálát, és igazságot szolgáltasson mindazért, amit a gazdag család elkövetett apja ellen. A közelgő harmadik évadban Assane visszatér a családjához Párizsba. Ám belekeveredik egy még nagyobb balhéba, kísérteni kezdi a múltja, és veszélybe kerül mindaz, amiért eddig dolgozott.

Mindent szabad – Október 6.

Vétek lenne kihagyni a hónap legizgalmasabb erotikus filmjét, amiben a főszereplőt nem más alakítja, mint az egykori Daphne Bridgerton, vagyis Phoebe Dynevor. Ez a nagyon forrónak ígérkező thriller egy eljegyzés előtt álló párról szól, akiknek a kapcsolata veszélybe kerül egy váratlan előléptetés miatt. Rövid idő alatt eldurvul a helyzet, és az előzetes alapján is megjósolhatatlan az, mi lesz a sztori vége!

Az Usher-ház bukása – Október 12.

A zseniális Mike Flanagan által rendezett, Edgar Allan Poe ihlette horrorsorozat a hónap legnagyobb dobásának ígérkezik. Az Usher-ház bukása az ikertestvéreket, Rodericket és Madeline Ushert követi nyomon, ahol az egyik testvér vezérigazgatóként felügyeli a családi, de igencsak korrupt gyógyszerbirodalomukat. Aztán váratlanul Rodericknek szembesülnie kell gyermekei brutális és titokzatos halálával, valamint a kétes múltjával. Nagyon sötét, és annál is hátborzongatóbb a története, amire pont szükséged lesz ezen a Halloweenen.

A halál nővére – Október 27.

Ez a brutál vérfagyasztó horror a háború utáni időszakban, Spanyolországban játszódik. A történet főszereplője egy Narcisa nevű novícia, aki természetfeletti képességekkel rendelkezik, és egy kolostorban kezd dolgozni, ami végül lányiskola lett. A cselekmény előrehaladtával furcsa és nagyon félelmetes helyzetekkel kell szembenéznie.

Elit 7. évad – Október 20.

Folytatódik a Netflix egyik legnépszerűbb és legrégebben futó tinidrámája. De nem kell megijedni, ez még nem az utolsó évad a spanyol sorozatból, mert már berendelték a nyolcadikat is. A rajongók pedig különösen örülhetnek, hiszen visszatér az egyik eredeti főszereplő is, Omar Ayuso, aki az első és ötödik évadban is Omar szerepét játszotta. Az új évadban terápián esik át Samuel halála miatt, mivel bűntudat gyötri. Rájön, hogy szembe kell néznie a múltjával, és úgy dönt: visszatér az iskolába, ahol minden kezdődött.