A szakítás után sosem könnyű, de mi most hoztunk neked 3 olyan filmet, amik segíthetnek feldolgozni a szomorúságodat, kiűzni a dühödet, sőt még még a talpraállásban is nagy hasznosra lehetnek. 

Doktor Szöszi 

Ha a cél, hogy minél jobb kedved legyen, akkor a szakítás után a neked a Doktor Szöszi lehet a legjobb választás. Elle Woods kalandajai ráadásul arra is rávilágítanak, arra, talán jobb is, hogy kiléptél a kapcsolatból. Csak tedd azt, amit ő: fedezd fel magadban, milyen fantasztikus vagy, jöjj rá, hogy a boldogulásodhoz bizony nem kell pasi. Hiszen egyedül is csodálatos vagy. Ha pedig már újra rendben vagy magaddal, akkor jöhet a várva várt szerelem, csak úgy mint Elle esetében. 

Holiday 

A Holiday egy romantikus vígjáték, ami Amanda és Iris történetét meséli el. Két nő sztorija, akik változást keresnek az életükben, ezt pedig úgy próbálják meg megtalálni, hogy otthon cserélnek a karácsonyi szezonra. Ez a csere pedig életük legjobb döntésének bizonyul, hiszen végre megtapasztalhatják azt a szerelmet, amit már régóta keresnek. Ha éppen szakítás után vagy, akkor ez a jó hangulatú film vissza adhatja a hited a pasikba, így pedig újult erővel várhatod újra az életedbe betoppanó szerelmet. 

 Blue Valentine 

A Blue Valentine című dráma Dean és Cindy történetét meséli el, egy fiatal párét, akik egymába szeretnek majd családot alapítanak. Az évek múlásával azonban a szerelmük halványulni kezd, ami szívfájdalmat és csalódást okoz. A Ryan Gosling és Michelle Williams főszereplésével készült alkotás nagyon erőteljesen ábrázolja a szerelmi kapcsolatokat, valamint megmutatja, a szerelem nem mindig könnyű, sőt sok-sok munkára van szükség ahhoz, hogy életben lehessen tartani. Bár furcsa lehet, hogy szakítás után ajánljuk, de hidd el, érdemes megnézni, mert talán segíthet ráébredni, mit rontottál el a korábbi kapcsolataidban, ezáltal pedig képes lehetsz fejlődni, így pedig a jövőben rád találhat az a szerelem, amire mindig is vártál. 

(via)