Bár most még elég nyárias az idő, azért hamarosan minden bizonnyal beköszönt a valódi ősz, onnan pedig már csak egy kis lépés a tél. Erre az időszakra jó ötlet lehet olyan hosszú sorozatokat választani, amik több mint 5 évadosak, így ugyanis lehetőséged lehet bekuckózni a hűvősebb estéken és nézni a kedvenc szériádat. Akár egyedül, akár a pasiddal ez szuper program lehet, egy csésze meleg tea vagy egy bögre forró csoki társaságában pedig pláne. Persze simán lehet, hogy neked egyik széria sem újdonság és mindent láttad már....Na, de itt álljunk csak meg egy pillanatra: a lenti sorozatok igazi klasszikusok, amik tényleg, de tényleg bármikor előhúzhatók a kalapból, ha pedig imádod őket, akkor miért ne? 

Szívek szállodája 

A Szívek szállodája rendre előkerül, ráadásul az ősz hangulatához remekül passzolnak is a Gilmore lányok kalandjai. A maga 7 évadával biztos, hogy elleszel vele egy darabig, bár ez az a széria, amit nagy eséllyel amúgy már láttál. Viszont ez tényleg egy olyan sorozat, ami valódi örökzöld, szóval, ha egy kis jókedvre, meg vidámságra vágysz, akkor a Szívek szállodája tökéletes választás. A cuki anya-lánya páros, Lorelai és Rory ugyanis sosem mennek ki igazán a divatból, pedig az első részt már több mint 20 éve mutatták be. Mégis, ha csak meghallod a főcímdalát azonnal nosztalgikus hangulatba kerülsz. Nem csoda, ezzel mi is így vagyunk. 😇 

Trónok harca 

Közeleg a tél...Mármint tényleg, de a Trónok harca ikonikus mondatát talán nem kell bemutatnunk senkinek. Ha neked mégsem annyira ismerős, netán még nem láttad a 6 évadot megélt sorit, akkor itt az ideje, hogy végre elkezd és elmerülj a Starkok meg a Lannisterek durva kalandjaiban. Grátisz, hogy tavaly kijött a Trónok harca spin off sorozatának 1. évada is, szóval, ha ledaráltad ezt, akkor máris folytathatod a Sárkányok házával. Bár sajnos annak a 2. szezonjára még várni kell, de talán mire mindennek a végére érsz, már közel lesz a premierdátum. 

Így jártam anyátokkal 

Ha te is azok közé tartozol, akik valamilyen furcsa elvnél fogva még nem látták ezt a sorozatot, akkor itt az ideje, hogy eldobd ezeket az elveket. Persze biztos egy-egy részbe belefutottál a tévében, de képzeld csak most mind a 9 évad fent van a Disney+-on, szóval, ha végre elkezdenéd csekkolni a öt New York-i jóbarát kalandos életét, akkor azt most simán megteheted. Sőt, ha már itt tartunk, akkor nyugodtad előzhúzhatod a kalapból a Jóbarátokat is.

(via)