Augusztus 31-én érkezett meg a One Piece, a Netflix legújabb sorozata, ami máris az első helyen nyitott. A sorozat azóta is tartja a kiemelt helyet, és egyre több országban szerez magának rajongókat.

Ez a Netflix új népszerű sorozata 

A One Piece körüli felhajtás már a premier előtt elkezdődött, és sokan nagy sikert jósoltak neki, mivel a sorozat minden idők legnépszerűbb mangájának az adaptációja. A mangasorozat először 1997-ben jelent meg, és ez a valaha megnagyobb példányszámban eladott manga. A Netflixnek köszönhetően a sorozatrajongók is megismerhetik a történetet

A sorozat esetében biztosra mentek, mivel az információk szerint a gyártási költségekben még a Trónok harcát is megelőzi a széria. Pár nap alatt olyan sikeres lett a sorozat, hogy megdöntötte a Stranger Things és a Wednesday rekordját, és már 84 országban áll az első helyen a nézettségi listában. Az előbbi két sorozatnak ez csupán 83 országban sikerült. Nagyon úgy fest, hogy egy darabig nem is mozdul onnan, mivel egyre többen kezdik el nézni a sorozatot. 

Erről szól a One Piece

A történet szerint Monkey D. Luffy egy fiatal kalandor, aki veszélyes utazásra indul kis falujából, hogy megtalálja a legendás mesebeli kincset, és a kalózok királya lehessen. Ehhez először össze kell állítani egy legénységet, akikkel útnak indul. Az utazás veszélyes, de csakis így szerezhetik meg a kincset. 

Az alkotók elárulták, hogy nagyon figyeltek arra, hogy a történet passzoljon az eredeti mangához, ezt a karakterek kidolgozásánál szintén szem előtt tartották. A nézők nagyon elégedettek a végeredménnyel, sokak szerint ennyire jó sorozatot még sosem készített a Netflix. Ha kedvet kaptál hozzá, itt lesz az előzetes!

 


Via