Apránként véget ér a kánikula, így sokkal kellemesebb a nappaliban lazítani egy jó filmmel. Ha nem tudod mit nézz, akkor van egy jó hírünk, mivel kiválasztottunk most pár filmet a Netflix kínálatából, melyek garantáltan nem okoznak csalódást! 

Nálad vagy nálam? 

Debbie és Peter már régóta barátok és több ezer kilométer választja el őket egymástól. Debbie egyedül neveli a fiát, Jacket, de a mindennapi teendők eléggé kifárasztják. Peter felajánlja neki, hogy egy hét erejéig cseréljenek otthont. Debbie hamar felveszi New York ritmusát, és még egy helyes pasival is megismerkedik, Peter legnagyobb bánatára. Hamarosan rádöbbennek, hogy lehet több van köztük, mint barátság. 

Madarak dobozban – Barcelona

Szeretted a Bird Box című filmet? És szereted a borzongást? Van egy jó hírünk, mivel itt a folytatás! A filmben Sebastian igyekszik túlélni Barcelona kihalt utcáin, miután egy titokzatos erő megtizedelte a lakosságot. Időközben szövetséget köt más túlélőkkel, és megpróbálnak elmenekülni a városból, miközben egymás után történnek az aggasztó események. 

Az ablakomon át 

Raquelnek régóta tetszik a helyes szomszédja, Ares. Persze ő észre sem veszi, legalábbis a lány eddig ezt gondolta. Az elmúlt években a többször is megpróbált közel kerülni a pasihoz, szó szerint mindent tud róla. Végül egy véletlennek köszönhetően elkezdenek beszélgetni, és hamar komolyabbra fordulnak köztük a dolgok. De a happy endet nem adják ennyire könnyen, még számos bonyodalom vár rájuk. Ha tetszett az első rész, akkor jó hír, hogy már elérhető a folytatás, Az ablakomon át: A tengeren túl, hamarosan pedig érkezik a 3. rész!