A Netflix sikersorozatai és legkedveltebb romantikus filmjeiből hoztunk el 5-öt, amit mindenkinek látnia kell!

Egy nagydarab lány túlélési naplója

A Netflix legújabb romantikus vígjátéka, az Egy nagydarab lány túlélési naplój, a Michelle Buteau által alakított Mavis Beaumont életét követi nyomon. A frissen szinglivé vált stylist azon kapja magát, hogy a karrierjét és a kapcsolatait, az alapoktól kell újraépítenie. Ez a feel-good sorozat rengeteg drámával, barátsággal és persze szívszaggató románcokkal van tele!

A szentjánosbogár lányok

Kristin Hannah azonos című regényének adaptációjában a két legjobb barátnő, - Kate Mularkey és Tully Hart - kapcsolatát követhetjük nyomon, egészen az 1970-es évektől kezdve, összesen három évtizeden át.

Jól érzem magam

A kanadai komikus, Mae Martin önmagát alakítja ebben a romantikus vígjátéksorozatban, amely  londoni életét követi nyomon. Rengeteget küzd a kábítószer-függősége ellen, és egy olyan nővel való kapcsolatra törekszik, aki még soha nem járt más nővel.

Valeria

Az Elísabet Benavent regényei alapján készült spanyol dráma a címszereplő Valeria, egy írónő történetét meséli el, aki amikor karrierbeli mélypontot, és a férjével való drámát tapasztal, a három legjobb barátnőjéhez, Lolához, Carmenhez és Nereához fordul segítségért. Valeria barátai viszont belekeverednek a szerelem, a drámák, a kapcsolatok, a hűtlenség és a többi olyan dolog világába, amely a képernyőre szegezi a tekinteteket. 

Summertime

A Federico Moccia "Tre Metri Sopra il Cielo" című regénye által ihletett, az olasz Adria partján játszódó romantikus sorozat egy utcai motorversenyző, és egy nő között kibontakozó szerelmi történetet mesél el, aki elhatározta, hogy maga mögött hagyja kisvárosát és világot lát.

via