Fogadjunk, hogy neked is a Szexoktatás az egyik kedvenc sorozatod a Netflixen. 😀 Akkor van egy jó hírünk, ugyanis végre folytatódik a széria, szeptemberben tér vissza a képernyőre. 

Ekkor debütál

A friss trailer tanúsága szerint a Szexoktatás 4. és egyben sajnos utolsó évada szeptember 21-én debütál majd a platformon, a rajongók legnagyobb örömére, akik már jó régóta, türelmesen várnak az új részekre. Az előzetes megjelenést követően több rajongó is posztolt a Twitteren, s bár a legtöbben izgatottan várják a széria folytatását, sokan csalódottan vették tudomásul, hogy tényleg a 4. lesz az utolsó évad. 

Szomorú, hogy vége lesz. Még mindig annyira jó 

– írta az egyik felhasználó. 

Nagyon szomorú vagyok, hogy ez lesz az utoolsó, de alig várom már a 4. évadot 

– fogalmazott egy másik.

Akik nem térnek vissza

A friss szezonban egyébként a főszereplők többsége visszatér, de néhány jelentős arc viszont már korábban bejelentette, nem lesz látható az új évadban. Patricia Allison (Ola), Tanya Reynolds (Lily), Simone Ashley (Olivia) és Rahkee Thakrar (Emily) mind megerősítették, nem térnek vissza az utolsó hajrára. 

Búcsú

A trailer megjelenésével egyidőben egyébént a sorozat alkotója, Laurie Nunn az Instagramon tett közzé egy levelet, melyben a rajongóknak igyekszik elmagyarázni, miért zárul a 4. évaddal a sorozat. 

Ezt megírni nagyon keserédes érzés, hiszen úgy döntöttünk, hogy a 4. lesz a műsorunk befejező évada. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de mikor kikristályosodtak az új évad témái, világossá vált, eljött a lezárás ideje. Hihetetlenül büszkék vagyunk a sorozatra, köszönettel tartozunk a zseniális íróknak, a szereplőknek, a stábnak, mindenkinek, aki szívvel-lélekkel dolgozott minden epizód elkészítésén, akik fáradhatatlanul dolgoztak azon, hogy elhozzuk nektek az utolsó évadot, amit már alig várunk, hogy megosszunk veletek. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sex Education Netflix (@sexeducation)

Rengeteg izgalom

A 4. évad minden bizonnyal sok izgalmat tartogat, Otis és Maeve kapcsolatát illetően is lesznek tutira érdekességek. Annyi biztos, hogy a Szexoktatás 4. évada hihetetlenül szupernek ígérkezik, ha pedig az eddigi szezonokat nem láttad, akkor pótold gyorsan, szeptemberig még van időd. 

Addig is itt az új évad előzetese: 

(via)