Hétköznap esti lazítás? Hétvégi pihi? Ha egy kis könnyed kikapcsolódásra vágysz, akkor kezdj el böngészni a Netflix vígjátékai között. Listánkban most hoztunk is 4 filmet, ami garantáltan próbára teszi majd a rekeszizmaidat. Nevetésre felkészülni! 🍿

Nálad vagy nálam? 

A Reese Witherspoon és Ashton Kutcherrel főszereplésével készült rom-com szuper választás lehet, ha olyan filmet keresel, amin nem kell sokat gondolkodni. Persze, ezt a szó legpozitívabb értelmében értjük, ugyanis a film könnyed cselekményének hála egyszerű, de nagyszerű. Minden megvan benne, ami egy tökéletes vígjátékhoz kell: szórakoztató történet, jó hangulat, szuper színészek. Na, indulhat a mozizás? Egy kis kedvcsinálónak itt az előzetese: 

Gyagyás gyilkosság 2.

Ebből már az első rész is iszonyat vicces volt, szóval szinte borítékolható, hogy Adam Sandler és Jennifer Aniston megint alaposan megnevetteti a nézőket. A páros persze már alapból garancia, hiszen verhetetlenek együtt, sőt imádnivalóak civakodó házaspárként. Szóval, ha szeretnél sírva nevetni a kanapén, akkor feltétlen nézd meg a Gyagyás gyilkosság 2. részét. Nyugi, itt a trailer is, ha kell még egy kis győzködés: 

Fehér zaj 

A Fehér zaj egy kortárs amerikai család életét mutatja be, miközben igyekeznek megküzdeni a mindennapi élet nehézségeivel. Az Adam Driver és Greta Gerwig főszereplésével készült szatírát nehéz meghatározni, de annál könnyebb élvezni. A Fehér zaj nem egy klasszikus vígjáték, szóval, ha csak a műfaj besorolása miatt vágsz bele, lehet, hogy csalódni fogsz. Mindenesetre csekkold az előzetest, de szerintünk garantáltan tetszeni fog. 

Bosszúra készen 

A Netflix egyik tavalyi nagy dobása a Camila Mendes (Riverdale) és Maya Hawke (Stranger Things) főszereplésével készült Bosszúra készen, a 90-es évek fekete tini vígjátékainak hangulatát (pl. Kegyetlen játékok) igyekszik visszaidézni. Teszi ezt kisebb nagyobb sikerrel. Annyi viszont tuti, hogy a főszereplő csajok kiváló munkát végeztek, a vásznon megjelenő sötét humor közepette pedig értékes életleckéket is kaphat a néző. Ha többször nem is, egyszer mindenképpen érdemes csekkolni. 

(via)