A Netflix tele van jobbnál jobb filmekkel, de mivel a kínálat szinte kimeríthetetlen a rajongók rendre bukkanak újabb és újabb gyöngyszemekre. Ezúttal egy horror filmet fedeztek fel, ami még 2017-ben készült, de sokak számára eddig ismeretlen volt. A nézők szerint ez az egyik legfélelmetesebb tartalom a platformon, sokan aludni sem tudtak, miután megnézték. 

Az óceán mélyén

 A film a 47 méter mélyen címet viseli, az egyik főszereplő pedig a Vámpírnaplókból és a The Originals sorozatokból megismert Claire Holt, míg a másika Séta a múltba, a Neveletlen hercegnő és a This Is Us sztárja, Mandy Moore. A lányok testvéreket alakítanak, akik éppen Mexikóban igyekeznek kiakapcsolódni, amikor megtörténik velük a legrosszabb. A testvérek egy nap ugyanis extrém cápanézésre indulnak, a kirándulás során pedig egy rácsos ketrecben merülnek le az óceán mélyére, hogy minél közelebbről nézhessék meg a gyilkos ragadozókat. A ketrecet tartó kábel azonban egyszer csak elszakad és 47 méteres mélységbe süllyed. 

Íme a trailer: 

Sokkolóra sikerült

A lányoknak innentől kezdve alig egy órányi oxigénjük marad a palackban, ráadásul körülöttük hemzsegnek a cápák. A testvérek halálos versenyt futnak az idővel, a tét pedig az életük. A felhasználók állítása szerint lélegzetvisszatartva nézték ezt a horrort, egyeseket annyira megviselt, aludni sem tudtak utána. Néhány rémült néző a közösségi oldalon osztotta meg a tapasztalait, volt, aki azt írta: 

A 47 méter mélyen a legsokkolóbb film, amit valaha láttam, a fenébe is, rettegtem. 

Soha ne menjetek cápaketrecbe 

– írta egy másik. 

Ez a film rajta van a bakancslistámon, ne nézzem meg inkább? 

– tette fel a kérdést egy harmadik. 

Folytatást is kapott

A film egyébként folytatást is kapott, amit 2019-ben mutattak be. A második részben az eredeti szereplők közül senki nem tér vissza, itt négy kamasz lányt ismerhetünk meg, akik egy víz alatti város romjai között merülnek el. 

(via)